sizce bu cd çalar iyi mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emrastra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emrastra

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
astra ya bundan taktırsam ses kalitesi nasıl olur? car 400 e göre nasıl değişir?
PIONEER DEH-2000MP
Cd Kapasitesi : 1
Çıkış Gücü : 4 x 50 W
Ön Panel : Çıkarılabilir
taktıran varsa veya bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

199,00 TL
KDV dahil
http://www.teknosa.com/msib21/sepet..._SBA_849_1662_866_4103&CS_ProductID=110020471http://www.teknosa.com/Cultures/tr-...g=_SES_VE_GORUNTU&T_Category=_OTO_CD_CALAR849

pioneer sa eğer koy sepete :P
walla bende eski bi pioneer kullanıcısıyım yeni aracıma takmaya kıyamıorum ama , ses olayı cidden farkeder ama aracının üzerindeki kolonlar çok çabuk patlar , o yüzden jbl in 50 watt rms çıkı$lı hoporlorünü falan al derim 4 adet , gittigidiyor.com da falan wardır ucuza , ha bi de pioneer alıcaksan alt ba$lıklardan birisinde direksiyondaki kumandayı kullanabilme $ansın da war aparatla bi arkada$ımız süper bi çalı$ma yapmı$dı hayran kaldım . bi ona danı$ derim kesin teyp modeli için..

deh2000mp direksiyon kumandası için gerekli wr girişine sahip değildir büyük ihtimalle.

astra ya bundan taktırsam ses kalitesi nasıl olur? car 400 e göre nasıl değişir?
PIONEER DEH-2000MP
Cd Kapasitesi : 1
Çıkış Gücü : 4 x 50 W
Ön Panel : Çıkarılabilir
taktıran varsa veya bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

199,00 TL
KDV dahil
hoparlörleri değiştirmeyeceksen, çok bir şey fark etmez!

pioneer sa eğer koy sepete :P
walla bende eski bi pioneer kullanıcısıyım yeni aracıma takmaya kıyamıorum ama , ses olayı cidden farkeder ama aracının üzerindeki kolonlar çok çabuk patlar , o yüzden jbl in 50 watt rms çıkı$lı hoporlorünü falan al derim 4 adet , gittigidiyor.com da falan wardır ucuza , ha bi de pioneer alıcaksan alt ba$lıklardan birisinde direksiyondaki kumandayı kullanabilme $ansın da war aparatla bi arkada$ımız süper bi çalı$ma yapmı$dı hayran kaldım . bi ona danı$ derim kesin teyp modeli için..
onu mokia ile 5 ay önce konuştum deh 2000 olur dedi ama bütün tuşlar işlevv görür mü bilmem dedi bakmak lazım diyr
herkese yorumlar için teşekkür ederim

Son düzenleme:
Geri