Sizce fiyati nasil ?

ozgur_dezen

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaslar yakin bi zamanda 2007 model FULL OPTIE Opel Vectra GTS 1.9 CDTi GTS Sport almayi dusunuyorum fiyati +- 19.900 Euro

Sizce fiyati nasil? :help:

internet linki; http://nl.autoscout.be/Details.aspx?id=132923873

Son düzenleme:
arkadaşım nerden buldun aracı. fiyat harika. hem 2007 hem 1.9 cdtı. gerçekten güzel fiyat bence

yanitlariniz icin sagolun arkadaslar ...

bu arabayi belcikadan buldum arkadasim icinde orjinal navigation deri koltuklar: parksensoru falan hersey var yani ne ararsan var diyim

bakalim allah izin verirse alaam bu arabayi fiyati 19.900€ diyor ama sanirim ben 19000€ kapatirim diyorum

ooo aga bende nerden bu araç diiyorum. desene belçika diye. ben Türkiye de buldun sandım. zaten imkansız bir olay

resimleri varmı aracın yada internetteyse satış ilanı linki

belçikayı bilmem ama ingilterede de fiyatlar o seviyede belki almanya veya çekoslovakyada en fazla 500-1000 € aşağısına bulursun.. güzel araba.. ama maalesef her marka gibi opel de avrupa ve Türkiye ayrımı yapıyor.. bildiğim kadarıyla opel 2005ten bu yana bizim gibi 3-5 nci sınıf gördüğü ülkeler haricinde tüm avrupada navigasyon, sensör mensör vb bunları standart yapıyor.
Hayırlı olsun Özgür..

resimleri varmı aracın yada internetteyse satış ilanı linki

aracin internet linki burda : http://nl.autoscout.be/Details.aspx?id=132923873

belçikayı bilmem ama ingilterede de fiyatlar o seviyede belki almanya veya çekoslovakyada en fazla 500-1000 € aşağısına bulursun.. güzel araba.. ama maalesef her marka gibi opel de avrupa ve Türkiye ayrımı yapıyor.. bildiğim kadarıyla opel 2005ten bu yana bizim gibi 3-5 nci sınıf gördüğü ülkeler haricinde tüm avrupada navigasyon, sensör mensör vb bunları standart yapıyor.
Hayırlı olsun Özgür..
sagol arkadasim allah razi olsun , bu mesejlardan sonra ben bu arabayi alirim yani :)

bu arada turkiyede bu arbanin fiyati ne kadar € hesabi

Geri