Selamlar.2 ay önce tek taraflı bir kaza geçirdim.ön tampon ve farlarım kasko tarafından karşılandı ve 0 GM farlar takıldı + tampon tabiiki.
3 Hafta tekrar küçük hasarlı bir kaza yaptım.Arkadaşlar çok hızlıydı fakat %100 tramer bana verdi kusuru.Her ne ise;
Tamponumu autoking e mini hasardan yaptırdım.Ama ne yazık ki 2 ay önce değişen sıfır farlardan birisi (Sağ taraf) alttan çatladı.Değiştirmek istiyorum.
Sizce 0 mı almalıyım ? Yan sanayi mi ? Çıkma mı ?
Fiyatlar (~ortalama) ;
DEPO marka ->150-170 TL
HELLA marka->220-240 TL
GM marka->400-420 TL
2. EL->150-200TL (Tabi sol taraf daha 2 aylık far olduğu için çok aklıma yatmıyor 2. el.Zamanla deforme olunca fark çıkacak ortaya gibi...)
Sizce ne yapayım ?
Daha önce HELLA yada DEPO marka far kullanan arkadaşlar var mı? Fikirlerini duymak istiyorum.
Şimdiden herkeze teşekkürler...
3 Hafta tekrar küçük hasarlı bir kaza yaptım.Arkadaşlar çok hızlıydı fakat %100 tramer bana verdi kusuru.Her ne ise;
Tamponumu autoking e mini hasardan yaptırdım.Ama ne yazık ki 2 ay önce değişen sıfır farlardan birisi (Sağ taraf) alttan çatladı.Değiştirmek istiyorum.
Sizce 0 mı almalıyım ? Yan sanayi mi ? Çıkma mı ?
Fiyatlar (~ortalama) ;
DEPO marka ->150-170 TL
HELLA marka->220-240 TL
GM marka->400-420 TL
2. EL->150-200TL (Tabi sol taraf daha 2 aylık far olduğu için çok aklıma yatmıyor 2. el.Zamanla deforme olunca fark çıkacak ortaya gibi...)
Sizce ne yapayım ?
Daha önce HELLA yada DEPO marka far kullanan arkadaşlar var mı? Fikirlerini duymak istiyorum.
Şimdiden herkeze teşekkürler...