Herkese merhaba
Şuan Kullandığım araç 1.4 Astra Sedan Nb Clup.
Aralık Ayında Araçımı değiştiriyorum. 2011 Model Opel Astra Sedan 1.6 Enjoy 111. Yıl Almayı düşünüyorum Ama , sizce almalımıyım Bu araç nasıl ?
Tavsiye edermisiniz. ? Yoksa başka bir araçmı Düşüneyim ?
Fiyat ve performans konusu nasıl ?
Manuel araç kullanmayı seviyorum. Bu arac için Manuel mi alayım yoksa easytronik mi
(iç görünümü ve vites olarak harkulade bir uyum görüntüsü var )
arabayı alırken üstüne eklemem gereken özellik veya aksesuar neler olmalı ?
Almalımıyım Almamalımıyım ?
Beklersem fiyatı inermi Yoksa Artarmı ?
( Anahtar Teslim fiyatı 36.250 lira olarak fiyat verdiler ama arkadaşım bu aracı 34.750 alınca bende bazı illerdeki opel satıcılarını arayarak fiyat aldım 35.500 fiyat verebileceklerini söylediler )
Birde renk konusunda kararsız kaldım Beyaz mı siyah mı yoksa Hakim gri mi ?
aslında beyaz almayı Düşündüm ama Hem beyaz bulmak zor hemde sanırsam 111. yıl da Jant rengi Hakim Gri.
Değerli fikirleriniz için şimdiden teşekkürler
Şuan Kullandığım araç 1.4 Astra Sedan Nb Clup.
Aralık Ayında Araçımı değiştiriyorum. 2011 Model Opel Astra Sedan 1.6 Enjoy 111. Yıl Almayı düşünüyorum Ama , sizce almalımıyım Bu araç nasıl ?
Tavsiye edermisiniz. ? Yoksa başka bir araçmı Düşüneyim ?
Fiyat ve performans konusu nasıl ?
Manuel araç kullanmayı seviyorum. Bu arac için Manuel mi alayım yoksa easytronik mi
(iç görünümü ve vites olarak harkulade bir uyum görüntüsü var )
arabayı alırken üstüne eklemem gereken özellik veya aksesuar neler olmalı ?
Almalımıyım Almamalımıyım ?
Beklersem fiyatı inermi Yoksa Artarmı ?
( Anahtar Teslim fiyatı 36.250 lira olarak fiyat verdiler ama arkadaşım bu aracı 34.750 alınca bende bazı illerdeki opel satıcılarını arayarak fiyat aldım 35.500 fiyat verebileceklerini söylediler )
Birde renk konusunda kararsız kaldım Beyaz mı siyah mı yoksa Hakim gri mi ?
aslında beyaz almayı Düşündüm ama Hem beyaz bulmak zor hemde sanırsam 111. yıl da Jant rengi Hakim Gri.
Değerli fikirleriniz için şimdiden teşekkürler