Sizce ziebart & sonax

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erkut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
E

erkut

Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar iyi günler sizlere bir sorum olacak.
Yaklaşık olarak 3 yıldır opel corsa cdti kullanıyorum
arabama iyi bir temizlik ve boya koruma bigi bakımlar yaptırmak istiyorum.
Bu işlemleri yapan birkaç firmanın ismini biliyorum sizlerden bu firmaları deneyeniniz varmı varsa yapılan işlemler hakkında yorumlariniz ziebart ve sonax dışında bu işlemleri yaptırabileceğimiz firmalar varmı.
Yapacağınız yorumlar için şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.

cevaplar anketler forumda mevcut biraz geçmişe inersen bulursun.bence ikisi de değil meguiars ama sonax da ilk tercihlerimden...

Ziebart

şimdi artık ikisi içinde birşey söylemek çok zor çünkü parayı basan dükkanı açıyor onun için eğer tanıdığın falan böyle hani başında durabilceğin bir şeyler artık daha mantıklı... en kolayı ziebart mı sonax mı şu anda emin değilim ama ikisinden biri kuzenimin aracının kaputunun içine etti... adam makinayı bi çalıştırıyo kaput hare hare oluyor...

ben sonaxa gidiyorum yapılan işten ve araca ve müştreriye gösterdikleri özenden memnun kaldım.

firma baya çok.. mesela autoking ama bugüne kadar duyduklarım ziebart'ı bir adım öne taşır gibi.

ziebart her zaman 1 adım önde. son donemlerde meguiars atakta. sonax nedense en çok kampanya yapan firma olmasına rağmen birturlu beklenen ilgiyi yakalayamadı. ciro bazında gene belki sonax en öndedir ama kim 1 numara diye sorarsanız ziebart tır. bende ziebart en ıyısı diyenlerdenim ama sonax a gidiyorum. neden ? kampanyalarından dolayı...

Sonax a gidiyorum arkadaşımın da dediği gibi sırf kampanyalardan ötürü :) devir kötü

boya korumada kullanılan malzemeden ziyade işçilik çok daha önemli..ziebart ya da sonax iyidir diyemeyiz...sonaxın bi subesinde işçilik çok iyidir,ziebartın bi şubesi iyi değildir..ya da tam aksi...ben kendim yapıyorum,sende uğrasırım dersen biraz da biliyorsan yapmak da bişey yok..2 gündüz sürer..

Geri