sizin astra g de 2. vitese geçerken zorlanıyor mu?

Cakabo54

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
benim 2000 astra g 2. vitese geçerken katır kutur gibi geçiyor genelde. ne yapmam lazım arkadaşlar.

Benim de 2000 model cd var. 1 ve 2. viteste araba soğukken zor geçiyor. sanırım şanzıman yağını değiştirme vakti geldi. benimki 280.000 oldu sizinki kaçta ?

Benim de 2000 model cd var. 1 ve 2. viteste araba soğukken zor geçiyor. sanırım şanzıman yağını değiştirme vakti geldi. benimki 280.000 oldu sizinki kaçta ?

benim km 160000 oldu. şanzıman yağı ayrıyeten mi değişiyor ki. 10.000 km yıllık yağ değişiminde hiç duymadım.

Son düzenleme:
Yağ değişmez eklenir. Baskı Balat’a bitiyor olmasın.

nasıl değişmiyor. 10.000 km sonra yağ için yağcıya gittiğinizde yağcı arkadaş depoda kalan yağ inceldiği için önce eski yağı boşaltıp sonra yenisini eklemiyor mu?

Yağcı motor yağı ni boşaltır değiştirir. Şanzıman yagi aklına gelirse bakar eksikse tamamlar. O da incelmez yaglama özelliğini kaybeder. Koyulaşır.

Yağcı motor yağı ni boşaltır değiştirir. Şanzıman yagi aklına gelirse bakar eksikse tamamlar. O da incelmez yaglama özelliğini kaybeder. Koyulaşır.

Eyvallah

Bende yıllar önce aynı problem sadece 2. vitese geçerken "kıtırt" gibi bir ses olup, debriyaja sanki tam basmamışım gibi izlenim uyandıran bir sesti. aracı gösterdiğimde yanlış hatırlamıyorsam baskı balatanın orada mıknatıslı yuvarlak bir parça kırılmış onu değiştirmişlerdi düzelmişti. 19 senedir aynı astrayı kullanıyorum debriyajı ve yağı yeni değiştirdim 19 senedir astra 1.vitese geçerken hep zorlanır :)

Geri