Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sizin astra g de 2. vitese geçerken zorlanıyor mu?
Benim de 2000 model cd var. 1 ve 2. viteste araba soğukken zor geçiyor. sanırım şanzıman yağını değiştirme vakti geldi. benimki 280.000 oldu sizinki kaçta ?
Benim de 2000 model cd var. 1 ve 2. viteste araba soğukken zor geçiyor. sanırım şanzıman yağını değiştirme vakti geldi. benimki 280.000 oldu sizinki kaçta ?
nasıl değişmiyor. 10.000 km sonra yağ için yağcıya gittiğinizde yağcı arkadaş depoda kalan yağ inceldiği için önce eski yağı boşaltıp sonra yenisini eklemiyor mu?
nasıl değişmiyor. 10.000 km sonra yağ için yağcıya gittiğinizde yağcı arkadaş depoda kalan yağ inceldiği için önce eski yağı boşaltıp sonra yenisini eklemiyor mu?
Bende yıllar önce aynı problem sadece 2. vitese geçerken "kıtırt" gibi bir ses olup, debriyaja sanki tam basmamışım gibi izlenim uyandıran bir sesti. aracı gösterdiğimde yanlış hatırlamıyorsam baskı balatanın orada mıknatıslı yuvarlak bir parça kırılmış onu değiştirmişlerdi düzelmişti. 19 senedir aynı astrayı kullanıyorum debriyajı ve yağı yeni değiştirdim 19 senedir astra 1.vitese geçerken hep zorlanır