slm elm ıle calısan program paketi

diagnostamir

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
slm degerlı forum uyelerı ıste sızler ıcın derledıgım elm serısı ıle calısan bır kac program ınsallah ısınıze yarar...

diagnostamir.com

https://rapidshare.com/files/1464749806/WWW.DİAGNOSTAMİR.COM_ELM_PRGS.rar

lınkı ın tamamını kopyalayıp yapıstırırsanız calısır www den dolayı calısmıyor kolay gelsın

Bluetooth-Elm327.jpg

Bu cihaz ile obd2 portundan araç ile ilgili çoğu bilgiye ulaşabiliyorsun. Linktekiler bu cihaz ile kullanılabilen programlar. Cihaz ile sensörler,turbo basıncı,dijital devir-hız saatleri,en önemlisi ecu daki arıza kayıtlarına ulaşıp okuma-silme işlemi yapılabiliyor daha aklıma gelmeyen bir çok veri okunabiliyor.
Androidler ve iphone da elm327nin bluetooth ile çalışanı kullanılabiliyor.(android ile ben kullanıyorum) Yine bluetoothlu olanını yada usb kablolu olanını pcye bağlayıp kullanabilirsin.Bir araç listesi var her marka/model ve obd protokolünde çalışmıyor.

teşekkürler indiriyorum iyi oldu böyle bi paylaşım oldugu bir çok kişi vardır bence bunları kullanan

bluetootlu elm cihazı olanlar eğer androidli telefonunuz var ise TORQUE adlı programı kurun telefonunuza. istediğiniz her an arıza kodlarını görüp silebilirsiniz telefondan. ayrıca motorla ilgili tüm sensör değerlerinide telefondan anlık takip edebilirisiniz... ben kullanıyorum çok rahat ve güzel oluyor.

dostum senın lınte ölu ındırırkene hata yarıda hata verıyor:(

Akşam tekrar upload ederim :)

Upload edeceklerimin içinde torque var fakat ingilizce..

Geri