sogutma suyu az ıkazı ve 45 bın bakımı

cancanada

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
www.opelsizasla.com
arkadaşlar cumartesi günü aracımı usakda 45 bın bakımı yaptırdım. tam olarak 413 tl odedım ve aracım dızel. arkadaslar yeterınce guzel ılgılendıler.
aracımın genel anlamda bır kac sıkıntısı  vardı bunlar:
1)sogutma suyu ıkazı verıyordu bunun ıcın bakımda su koyulan mekanızmayla altındakı algılama cihazını garantiden  degiştirdiler. bilginiz olsun arkadaşlar bunlarda kampanya varmış sanırım bır cok arkadaşda bu hata mevcut.
2) aracımın dısklerını yıne gosterdım ama cok az cızık oldugu ıcın degısıme gıtmedıler
3) aracımın sılgec suyu tavana gelıyordu (gecen kıs dondukdan berıdır boyledır) ayar yapmaya calıstılar ama ozellıgı bozuldu be ya. ve garantıye gırıldı parca gelınce takılcak.
4) son olarakda benı delırten tıkırtı sesıydı. usta bıner bınmez benım bır aydır cozemedıgım sesı -gecende bı arabadanda aynı ses gelıyordu- dıyerek sol camurlukda bır yerı actı ve hemen sesi giderdi.

Arkadaslar genel anlamda memnun kaldım sızlerle paylasmak ıstedım..

Ynt: sogutma suyu az ıkazı ve 45 bın bakımı

soğutma suyu arızası bende de vardı geçen ay, serviste garantiden değiştirttim.. 
dediğiniz gibi bir çok kişide aynı sorun varmış... inşallah bir daha aynı sorunla karşılaşmayız..

ınsallah karsılasmayız.. umarım olan arkadaslar gorurler faydası olur

arkadaslar bır de bakımdan sonra aracım cıhaza baglandı sanırım partıkul fıltresı ıcın 15 dkka 3000 devrde calıstı cok kotu koku geldı bugun yıne o koku geldı burnuma bı ara umarım normaldır. 45000 bın km boyunca hıc duymadm cunku

Ynt:

Bugün bu soğutma suyu az ikazı bende de çıktı araba 9 k km de bu kronik bir arıza mı

Ynt:

a.s.gümüş link' Alıntı:
Bugün bu soğutma suyu az ikazı bende de çıktı araba 9 k km de bu kronik bir arıza mı
Eğer genleşme kabındaki su eksik değilse büyük ihtimal genleşme kabındaki müşir arızalıdır ve kap garantiden değişir, su eksikse suyu tamamlayın bir süre sonra uyarı verirse tekrardan ozaman kapta kaçak vardır yine garantiden değişir.

Ynt: Ynt: Ynt:

ulas79 link' Alıntı:
Eğer genleşme kabındaki su eksik değilse büyük ihtimal genleşme kabındaki müşir arızalıdır ve kap garantiden değişir, su eksikse suyu tamamlayın bir süre sonra uyarı verirse tekrardan ozaman kapta kaçak vardır yine garantiden değişir.

Genleşme kabında eksik görünmüyor kapağı açıp havasını aldım bakalım tekrarlarsa servise giderim

Geri