Aracim corsa c sofor kismi cam elektrikli fakat sağ cam calismiyor sol camda sorun yok. Neden olabilir acaba?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biraz da kavram kargaşası var sanırım ortada,Aracim corsa c sofor kismi cam elektrikli fakat sağ cam calismiyor sol camda sorun yok. Neden olabilir acaba?
camlar için çocuk kilidinde arıza olabilir.realjacal arkadaşım bendede aynı sorun var şöför kısmından bütün camları kontrol ediyorum ancak arka camlar arkadan ne iniyor nede kalkıyor. wd40 benimde işimi görür mü? şöför kısmından bagaj ve kapı kilitleme çalışmıyor bunun sorunu ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim...
realjacal arkadaşım bendede aynı sorun var şöför kısmından bütün camları kontrol ediyorum ancak arka camlar arkadan ne iniyor nede kalkıyor. wd40 benimde işimi görür mü? şöför kısmından bagaj ve kapı kilitleme çalışmıyor bunun sorunu ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim...
bunun sebebi çocuk kilididir, şöför tarafındaki düğmelerin ordaki kilit kapalı kalmıştır, wd40 bir işe yaramaz...realjacal arkadaşım bendede aynı sorun var şöför kısmından bütün camları kontrol ediyorum ancak arka camlar arkadan ne iniyor nede kalkıyor. wd40 benimde işimi görür mü? şöför kısmından bagaj ve kapı kilitleme çalışmıyor bunun sorunu ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim...