sol ön tekerimi çarptım ! acil yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokalp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gokalp

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
corsa c arkadaşlar bana acil yardım lazım arabam kıbrısta sol öntekerimi çarptım alt tablayı eğdim (salıncağı) başka her hangi bi parçada sorun olabilirmi yardımcı olurmusunuz. acil rot kolunda ve başka parçalardada sorun olabilirmi adana ya da mersine gidip alıcam parçayı tanıdık parçacı da varsa yardımlarınızı bekliyorum

Son düzenleme:
geçmiş olsun
tekerin duruşunda dönüşünde bi sorun var mı?
iyi bi rot balansçı + ön takımdan anlayan usta varsa götürüp bi baktır nolur nolmaz.

teker sürtüyor malesef acaba alt tabladan bşka hangi parçalarda problem vardır ?

geçen karda bi abimiz kaldırıma çarptı benzer biçimde teker çamurluğa kadar dayandı
yanlış bilmiyosam neredeyse tüm ön takım değişti.

hatta direksiyon kutusu hasar görmüş dediler onu bile değiştirdiler
tabi kaskondan diye abandılar biraz ama biçok parçada hasar olma ihtimali var.

inş. okadar büyük değildir hasar benimkinin zaten sadece sorun sol tarafta

rot mili rot başı alt tabla z rotu değişicekmiş

umarım daha fazlası çıkmaz geçmiş olsun, bende combo ile kaldırıma çıkmıştım çocuk çıkınca birden karşıma ön takım komple değişti ve o zaman da keşke tamponu çamurluğu gözden çıkarsaydım diye düşünmüştüm, birkaç parça ile kurtarılacağını söylemişti usta ama tüm alt takım değişmişti

arkadaşlar şimdi aracımın sol aksında bi problem olup olmadığını nasıl anlayabilirim? bi problem varsa ve değiştirmessem bişey olurmu en azından 2 ay idare etse beni ?????:confused::confused::confused::confused:

Gökalp geçmiş olsun

Geri