Sol Park Lamba İkazı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan brck
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

brck

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhabalar astra j kullanıcıları aranıza yaklasık bır ay once katıldım aracım 2011 model 1,3 ecoflex sport modelı aracımda son bır haftadır sol park lamba arızası alıyorum sol sag on arka olsun iç kısım aydıntlatmalar dahil heryere baktım sıkıntı yok ama uyarıda bir türlü kaybolmadı yardımcı olabılecegınızı düşündüm şimdiden teşekkürler

Ynt: Sol Park Lamba İkazı

ilk mesajinizda kendinizi tanitsaydiniz daha iyiolmaz miydi?

simdi sanki bir sorun vardi nette ararken bu siteyi buldum. cevabi alinca da bir daha isim olmaz havasi uyandi bende

Öncelikle hoşgeldiniz. Çukurova'dan birilerini görmek güzel. Eğer olmayan bir hata oluşmuşsa serviste sildirebilirsiniz. Tabi yinede sağlıklı olması açısından serviste inceletmenizde de fayda var. Benim eski aracımda malum Mersin'in nemli havasından dolayı fren müşüründe oksitlenme olduğu için aynı sıkıntıyı yaşamadım. Umarım hafif birşeydir.

;D aslında arabayı almadan bile sıteden cok sey öğrendim halada öğrenmeye devam ediyorum haklısınız kendimi ilgili bölümde tanıtır umarım hoş sohbetlerınıze bol bol katılırım. Aydın Bey Çukurovadan birilerinin olması gerçektende güzel Adana'lı olmakla beraber Hatay'da çalısıyorum birgün karşılaşmak dileğiyle

İnşallah hocam bende Mersin'deyim.

yanlış ampul takılmış yada ampulün watı düşük . ampulün flamını kopmak üzere ikende direnci değişir bu da uyarı verme sebebidir . sağ taraftaki park ampulü ile karşılaştırın.probleminiz bu.

Bende bir adanalı olarak topraklarımı burda görmekten mutluluk duydum bence ampul soketinde yada duyunda bir oksitlenme varsa temazssizlik oluşmuş olabilir eski aracimda yaşamıştım kimi zaman yanmiyordu

hepinize teşekkür ederim en kısa surede ustama gidip baktırayım lambalarda bır sorun olmayınca okadar onemsemedım anlasılan bır yerde yaramazlık yapıyor bızım canavar ılgı ıstıyor herhalde general_Dancing

Park ampulü dediği gündüz farıdır. Gündüz farları çift flamentli olduğu için (Gündüz ve gece farklı olmak üzere 2 kademeli aydınlatma sağlar) flamentlerden biri koparsa arıza ışığı belirir. Ancak diğer flament sağlam olduğu için o yanmaya devam eder ve dışarıdan bakıldığında ampul sağlammış gibi görünür. Sol gündüz farı ampulünüzü yeni bir T20 ile değiştirirseniz arıza ışığı gider..

zayıflama ya da yıpranma olmuştur uyarıyı ondan veriyordur.

Geri