SOLA ÇEKME PROBLEMİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wave61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

wave61

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar aracı ilk aldığımda sola doğru çekme olduğunu hissettim ama lastiklerin yeni dediler aradan aylar geçti bu süre zarfında lastikleri ben genelde 35 psi yapıyorum 4 ünü de servis 32 de tut dedi ben yine 35 yapıyorum fakat araçta yine bozuk  zeminde olsun şehir içi yollarda hep sola çekiyor  düz otoyolda direksiyonu bıraktığımda bu sola sapma eğilimi yok gibi ya da çok uzun mesafe sonrasında sola meyil alıyor araç .şimdi tekrar randevu aldım servisten araç 5 bin km.de yaklaşık ne yapmam gerekir servise gittiğimde söylemek için bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar varsa fikirlerinizi esirgemeyin lütfen gerçekten çok canımı sıkıyor...İyi forumlar steeringwheel

Ynt: SOLA ÇEKME PROBLEMİ

lastikleri ön arka değiştirsinler birde öyle deneyin. oda olmazsa ön takımda bir sıkıntı var demektir.

Bozuk zeminde kafası nereye eserse oraya çeker düz yolda çekme yoksa sorun da yok demektir takmayın kafanıza :)

Önce iyi bir rot balanscıya git, ayarlarına baksınlar, ordan da servise git ve rot ayarı yaptırığını, araca direksiyon yazılımı atılmasını istediğini söyle.

Bu araçlarda rot ayarı yapıldıktan sonra direksiyon ayarlarının resetlenmesi (yeniden yüklenmesi) gerekiyor ki sistem düzeltmeleri tanısın.

ilk aldığımda benimde başıma gelmişti çekme değilde titreme vardı gittim bi rot balanscıya ön arka tüm tekerlere baktılar ayar yaptılar şuan 6000 km deyim yağ gibi hiç sorun yok

Geri