solar far corsa c

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tuluhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tuluhan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar bazı corsalarda bahsettiğiniz solar far nasıl oluyor birde fiyatı nekadar mal ederiz..bence çok güzel duruyorda...teşekkürler

Solar değil bi kere sonar :) Ayrıca sonar far içi siyah zeminli angel sistemine sahip ve mercekli bi far sistemidir.Xenon takmak için uygundur.fiyat olarak max 400 civarına bulabilirsin.

Bahsettiğin Solar değilde Sonar olabilirmi? Sonar bir far markası, belki sende Angel Eyes (melek gözü) denilen farlardan soruyorsun? corsa c için aşağıdaki linke bir göz at istersen :

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=15387

yada google a sonar angel far yazıp çıkan bir çok sonucu inceleyebilirsin

Pardon Kurtuluş, ben cevabı yazana kadar sen yazmışsın zaten :)

siteden corsası olan bi abimize sormuştum..sonar angel ampül kit ıvır zıvır..max 500 ytl ye yaptırırsın demişti.. bu işe kafayı taktıysan arabanada yakışcağını düşünüyosan fiyat iyi bence... ki maksimum 500 ytl dedi yani

pardon sonar..özür kelime hatası için arkadaşım:)

teşekkürler cevaplarınız için
Solar değil bi kere sonar :) Ayrıca sonar far içi siyah zeminli angel sistemine sahip ve mercekli bi far sistemidir.Xenon takmak için uygundur.fiyat olarak max 400 civarına bulabilirsin.

aksarayda corsa c marka siyah tabanli sonar marka angel farlar 300 ytl arkadaslar, daha oncede bir konuda yazmistim, hemde 5 yada 6 taksit yapiyorlardi...

Arkadaşım adres verebilirmisin burda 400ytl peşin istiyorlar yaa :( kazık resmen

Geri