Sonradan Yapılan Egzoz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokcen62
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gokcen62

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Herkeze iyi gunlerr arkadaslar  greatt

Astra J sahıbıyım dızel oldugundan dolayı egzoz cıkısı yok bende bahcelıevlerde cıft egzoz cıkısı aldım fakar sol tarafındakı ses yapmıyor sag taraftakı viraj denge cubuguna çarğtıgından dolayı en ufak cukurda tak tak dıye ses cıkartıyor benımde bu olay fazlasıyla canımı sıktıgı ıcın sağ taraftakı cıkısı kapatırım sökturdum . ama cıft egzoz olarak kullanmak ıstedıgımden yaptıran arkdaslar varsa yer önerebılırmı böyle bır sıkıntıyla bır daha karsılasmak ıstemıyorum yardımcı olan arkadaslara sımdıden  thnxx

Ynt: Sonradan Yapılan Egzoz

Arkadaşlar yardımcı olmak nıye bu kadar zor ????????????????????????????***

Bende yaptırmak icin inceleme yaptırmıştım görüntü olarak çıkışlar ola bilmesi icin difizor arkasında bağlantı yerleri var eğer bakarlarsa görürler

Odak olarak orjinalle birebir çift egzoz çıkışı yapıyoruz, bu zamana kadar şikayet almadık.

ODAK ne kadar yapıyor bende sol taraftakı cıkıs var sadece sağ tarafa cıkıs olucak ucu da bende vardır

gokcen62 link' Alıntı:
  ODAK ne kadar yapıyor bende sol taraftakı cıkıs var sadece sağ tarafa cıkıs olucak ucu da bende vardır

Bende merak ediyorum bunu fiyat nedir acaba

gokcen62 link' Alıntı:
Arkadaşlar yardımcı olmak nıye bu kadar zor ????????????????????????????***
bir kac yer onerebilirim ben sirinevlerde yaptrdim gungoren bagcilar sanayide de duzeltme yaptrdim ikinci yer daha iyi gibiydi ama birinci yerinde elindeki egzozlar daha guzeldi istersen om atabilirim. Yaptirirken surekli basinda ol iscilige dikkat et bence.

Geri