Sorun nedir sizce?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pamu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

pamu

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar arabayı çalıştırıyorum ve ilk hareketi verip kalktığımda araba gaz yemiyor biraz gaz versem boğulup horultu yapıyor ama lpgye geçince canavar oluyor mübarek. yada lpg ye geçmeden benzinle kullandığımda yüksek devirlerde 3000/4000 dd sorun yok trafikte bazen sorun oluyor evet şimdi çözüm dostlar?

bende de lpg yok ama bu aralar aynı sorun bende de yapmaya başladı...
sinirimi bozuyor :(

Aracı sürekli LPG de kullandığınızdan. Deponuzda da az benzin olduğundan. benzin geri kaçıyor.
İlk çalıştırmada araç benzinle çalışmak istediğinden depodaki benzini tam olarak alamıyor. pompada hortumlarda hava oluyor.

Araca bizaz benzin alıp bir kaç gün benzin ile gezin. Ve haftada bir aracı biraz benzinde kullanın. Sorununuz kalmaz.

Aracı sürekli LPG de kullandığınızdan. Deponuzda da az benzin olduğundan. benzin geri kaçıyor.
İlk çalıştırmada araç benzinle çalışmak istediğinden depodaki benzini tam olarak alamıyor. pompada hortumlarda hava oluyor.

Araca bizaz benzin alıp bir kaç gün benzin ile gezin. Ve haftada bir aracı biraz benzinde kullanın. Sorununuz kalmaz.
lpg si olmayandaki sorunu da bununla acıklayamyız ama...

evet bu teşhis doğru mantığıma uyuyor gerçi bazen benzinle kullanıyorum ama doğru, teşekkürler

bırak marsa basmayı daha kontagı acar acmaz hatta benzını doldurur zaten hattakı benzın sureklı olur olmasa dahi kontagı acınca doldurur

oh be bu mantıksız önermeyi yalanlayan birisi çıktı nihayet... depoda yakıt olduğu sürece tamamen kapalı bir sisten ne diye hava yapsın ki... şimdi galeride 1 yıl yatan sıfır araçlar o zaman çalıştırılınca tekleyecek... sen de sıfır araba stamayacan niye abi be bu uzun süredir burada da bize küsmüş sana başka verelim diyecen...

Merhabalar,
Çekişte düşüklük ve gaz yememe sorunu bende de vardı. İndiksiyon bobini değişimi ile arabam bir canavar haline geldi.
Bana da benzi pompası demişlerdi ama sorunun hallettim.
Kolay gelsin.

Geri