Sorunum çözüldü Dikkat..!!!

turkozturkoz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
evet arkadaslar yaklasık 3 haftadır.ugarsıyorum gıtmedgım yerler ustalar yetkılı servısler kalmamıstı sorunum ıcın...araba kasılıyordu sıyah duman atıyor teklıyor su gıbı benzın yıyor bazende stop edıyordu...kurum temızlıgı yapıldı,,oksıjen sensöru degıstı,,map sensörü değişti,,,kelebek bogazı temızlendı conjası yenılendı,,egr valf kapagı degıstı...bunlara ragmen duzelmemıstı hatta burdan bıle bana sat dendı...2 gun önce bır usta tavsıyesı ıle beyın degıstı cıkma bır beyın takıldı resetlendı.. programlandı ve benım aracıma takıldı..sımdı canavar gıbı oldukk :))) dıyecegım beyın motor beyni.. sıfırı 1500 ytl cıvarı cıkmaları 700-800-900 cıvarı ola bu beyın bana 600 ytl ye maal oldu...aklınızdan bulusun ben okadar masrafı bosuna yaptım..gercı aracım yenılenmıs gıbı oldu ama olsun...corsa 1.4 c

hayirli olsun...

Geçmiş olsun

herkese tesekkurler saolun...benım arızam aklınızda olsun arkadaslar ve bosuna benım gıbı parcalanmayın su beyın problemı öle bı problemkı tech bagşantılarında verdıgı arızalara kandırıyor ınsanı duzelıcek dıye umıtle beklıyorsunuz hem paranız hem umıdınız gıdıyor...

hadı hayırlısı olsun :D

Geri