splash..bi bakın nasıl_?

SaNCaKTaR

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar aracımın kaputunun sol köşesine splash yaptırdım...bi bakın bakalım beğenecek msiniz_?

5tn5.png

ayrıca bu plakadaki kırmızı tc problem çıkarır mı bana_???bi bilginiz var mı o konuda_?

Son düzenleme:
uygulama güzel olmuş plakada TR içinde polisin uyardıgını biliyorum benimkini söktürmüşlerdi

Güzel olmuş bence
sade ce avartılı değil
Bu kadarcık stikeri söktürmezler merak etmeyin ( yolda makas atıp çeşitli trafik kural ihlalleri yapmıyorsanız tabi )

Benim göz zevkime pek uymadı. Beğenmedim açıkcası. Bunun yerine, farlarını parlatmanı tavsiye ederim çok solgun duruyorlar. Ayrıca tamponda ki bantlarıda söksen fena olmaz. Son olarak beyaz araçlara App plaka çok şık oluyor.

yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum..bu plaka sticker için sanırım ceza falan yok..uyarıyo polis zannedersem..uyarırsa söker atarız ;) bu arada mustafa58cd krdşim farları da parlattırdım.. ;)

muhammed birde ben tavsiye veriyim krom logo yapma ya :) gerçekten hiç gerek yok plakalıgıda at :) veya ABT model kullan

tavsiyelerinizi değerlendircem..logo atma mevzusu spor logo yapcam ama bi türlü bulamadım.. :( bizim buralarda bulmak zor..int üzerinden alcam ama karar veremedim..bu konuda bana link ile tavsiyede bulunabilir misiniz_?

Geri