Spor Gösterge Paneli Hk.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan WiSTaRiA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

WiSTaRiA

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar daha önceden böyle bir konu varmıydı yokmuydu bilemiyorum baktım ama bulamadım. Benim sormak istediğim Astra sporlarda spor gösterge var yani bende daha önce palio vardı gösterge panelindeki standart kadran kağıdını çıkarıp spor kadran kağıdı takmıştım. Astralarda böyle bişey yokmu? Varsa nasıl bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim. Aracım astra elegance 220 kadran var. Şimdiden teşekkürler.

türkiyede yokmu arkadaşım bunlar yaaa..

Ben aleminyum halka takmıştım,gittigidiyordan(astra h'a)çok güzel duruyor özellikle gece.Bu siteyede bakabilirsin,belki vardır.

sağol arkadaşım. gittigidiyor.com'a bi bakmak lazım. Ben çorludanım ve çorluda bulamadım. İstanbul gibi büyük illerde oturan arkadaşlar bilen yokmu spor göstergenin nerde satıldığını?

Rica ederim ne demek,kimse benden iyi bilemez ufak yerde oturupda aradığını bulamamanın ne demek olduğunu.Kargo yolu gözlüyom valla(5gündür hala gelecek kolçak). Aslında söküp kendin birşeyler yapamazmısın,süper olur el emeği Orçun kardeş.

Haklısın dostum el emeği süper olur da bu bertonelerin kadranları aynı astra g kadranı ve içi beyaz. Yani spor kadran onlardan arıyorum ama nasıl bulacam bilemiyorum..

kimse astra g sinin gösterge panelini spor yapmak istemiyomu yada yapan yokmu yahu??

Senin için sitede Elif tuninge ve gittigidiyora baktım ama malesef ordada yok,çıkmacı falanda yokki buralarda Orçun.

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Bluefear53 arkadaşımız sorunumu çözdü. Eeee opelciler birbirine yardımlaşmayı seven insanlar. İlginiz alakanız için çok teşekkürler.

Geri