Sport Siyah C'mon (anca gönderilen resimler!!!)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeRReF
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SeRReF

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 1sene önce aldıgım (Corsa-D Sport 1.4) arabamın yeni resimlerini ekledim, yorumlarınızı eksik etmeyin...

1senede aracıma;

17'' Kosei K3 jant,
3,5 H&R helezon,
Otto SlashCut krom egzoz,
Lumar cam filmi
Irmscher ön panjur
OPCline yan marşpiyeller,
OPCline bagajüstü spoiler
Monza H7 6000K Xenon yaptırdım...

p9170018be1.jpg

pb010034ka7.jpg

pb010032pv3.jpg

Son düzenleme:
bence çok güzel araç.. hem siyah hem tek kapı.. opc yazısınıda farkettim güzel duruyo :) ama bence jantlar daha güzel olabilirdi

güzel hayırlı olsun ama bir sorun var yaylar pek belli olmuyor gene yüksek gözüküyor 17 jantlardan kaynaklanıyor heralde

Makina gusel olmuş eline sağlık.K3 Gold taksaydın daha şık durabilirdi bence ama model olarak jantlar tamamdır.Ufaktan bi body-kit fena durmazdı hani.kazasız belasız kullan...

Kazasız belasız kullan kardesım gercekten super gorunuyor ama bende anlıyamadım arac 3.5 yay var ama benım arabayla aynı yukseklıkte duruyor???

maşşallah.jantlar güzel olmuş.OPC de yakışmış tabiki.egsozda öle arkadan görüntü güzel.yandan bakınca araba yaylara rağmen yüksek duruyor .

hepinize tektek teşekkürler arkadaşlar... acaba dediğiniz yükseklik 40 yanaktan kaynaklanıyo olabilirmi?? camurlukları doldurmadıgı içinmi yuksek duruyo acaba?? normalde 195/55/16'dan değiştirirken 205/45/17 takmak lazımken ben 205/40/17 taktım, lastik çapı ufaldı... :confused:

Makina gusel olmuş eline sağlık.K3 Gold taksaydın daha şık durabilirdi bence ama model olarak jantlar tamamdır.Ufaktan bi body-kit fena durmazdı hani.kazasız belasız kullan...

Cok arada kaldım alırken gold'la bunlar arasında sonunda bunlar oldu, digerleri iddalı geldi aslında... OPC line bodykit aklımda ama daha zamanı var heralde... :(

Cok arada kaldım alırken gold'la bunlar arasında sonunda bunlar oldu, digerleri iddalı geldi aslında... OPC line bodykit aklımda ama daha zamanı var heralde... :(
Walla siyah makinaya sarı jant cuk oturur hele K3 Gold lar tamamdır yani.Keşke takıp bi baksaydın fln kesi aklına yatardı:) benim arabamda gri ,bu jantın fümesini bulursam benimkileri deiştiricem.

arkadaşım güle güle kullan 10 numara olmuş.
cam filmini 2 numara mı yapsaydın acaba........

Geri