Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2001 model corsa aracım.tavana folyo yaptırmak istiyorum.Bildiğiniz işçiliği düzgün olan biryer varmı?
Birde spoyler yaptırmak istiyorum tavsiye edebileceğiniz yer varmı?
sem tuningten sakın hıc birsey almayın malları cok kalitesiz ekleri satarken boyalı diyor ama altında astar bbile yok malzemesi cok kötü ben kullandım ve pişman oldum sakın diyorum semden bişey almayın
ben 2 defa marşpiyer yaptırdım..boyasında falan bir problem olmadı..hatta son yaptıkları montajda marşpiyeri biraz yukarıdan bağlamışlar benim kapıda zamanla sürten yeri kırdı..taktırdıkdan 6 ay sonra gidebildim işlerimden dıolayı benim söylememe gerek kalmadan direk yeni boyalı marşpiyeri taktılar.. doğruya doğru
ben spolıerı net sıparıs dıye bır sıteden aldım almadan oncede cok arastırdım ordan daha ucuzunu bulammamıstım ıkı yıl oldu cok memnunum montajınıda kendım yaptım bır bakmanı tavsıye ederım boya nosunu verıyosun boyayıp yolluyolar artık montajı sen nerde ıstersen yaptırıyosun