buda benım b1 kasam
konu kilit pls lınkler silindi.
konu kilit pls lınkler silindi.
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
saol tşk ederim yorumun ıcın .. farların ustunde kaş var ayrıyetten onun ustunde kaput ıle farların arasında bir led koydurdum aksamları guzel goruntu verıyor gunduzlerıde kas yetıyor camdakı yazıyı bende kaldırmayı dusunuyorum sadece kırmızı gorunen ejderha kalıcak.Eksiği yok fazlası var,maşallah kazasız belasız,güzel olmuş fakat şu fazlası dediğim kısma geleyim.Her şey çok güzel olmuş fakat ben sadelikten yana olduğum için depo kapağını,camdaki yazıyı ve ön farların üstündeki led mi kaş mı anlayamadığım uygulamayı pek beğenmedim,tabi bu işler zevk meselesidir,herkes kendi zevkine göre yapar.....Yinede hoş
Boyandıgında işlem gormeyebılır dıe tereddüt ettım boyamadım oda öyle kalsın ıstedımHer yeri beyaza boyamışsınız da o park sensörleri neden siyah?
onlarda boyanırsa daha iyi olur,göze batıyor. arkadaki yazılar silinip , depo kapağıda değişirse çok daha iyi olur.
kazasız belasız günler.
egzos ucları krom yaptırılabılıyormu ? bu egzosu dun cıkma taktırdım da bıraz sıyahlasmıs gercekten cok tok ve tatlı sesi varLedler, depo kapağı,yazılar,plaka cercevesi fazla. Birde arkadasında dediği gibi park sensorlerinide boyatsan ve egsoz ucları krom olsa bence daha ıyı duracak .