ßuda ßenım ß1 kasam eksıgıne fazlasına sız karar verın..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan g0rky06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

g0rky06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
buda benım b1 kasam
konu kilit pls lınkler silindi.

Son düzenleme:
Eksiği yok fazlası var,maşallah kazasız belasız,güzel olmuş fakat şu fazlası dediğim kısma geleyim.Her şey çok güzel olmuş fakat ben sadelikten yana olduğum için depo kapağını,camdaki yazıyı ve ön farların üstündeki led mi kaş mı anlayamadığım uygulamayı pek beğenmedim,tabi bu işler zevk meselesidir,herkes kendi zevkine göre yapar.....Yinede hoş;)

Eksiği yok fazlası var,maşallah kazasız belasız,güzel olmuş fakat şu fazlası dediğim kısma geleyim.Her şey çok güzel olmuş fakat ben sadelikten yana olduğum için depo kapağını,camdaki yazıyı ve ön farların üstündeki led mi kaş mı anlayamadığım uygulamayı pek beğenmedim,tabi bu işler zevk meselesidir,herkes kendi zevkine göre yapar.....Yinede hoş;)
saol tşk ederim yorumun ıcın .. farların ustunde kaş var ayrıyetten onun ustunde kaput ıle farların arasında bir led koydurdum aksamları guzel goruntu verıyor gunduzlerıde kas yetıyor :D camdakı yazıyı bende kaldırmayı dusunuyorum sadece kırmızı gorunen ejderha kalıcak.

yeni halini cok sevdım umarım sizde begenırsınız .. :D

allah kaza bela vermesın kardesım ama o plakalıklar ve arka catallardayı yazıları kaldırsan cok daha ıyı olucak..

Her yeri beyaza boyamışsınız da o park sensörleri neden siyah?

onlarda boyanırsa daha iyi olur,göze batıyor. arkadaki yazılar silinip , depo kapağıda değişirse çok daha iyi olur.

kazasız belasız günler.

Son düzenleme:
Ledler, depo kapağı,yazılar,plaka cercevesi fazla. Birde arkadasında dediği gibi park sensorlerinide boyatsan ve egsoz ucları krom olsa bence daha ıyı duracak .

Her yeri beyaza boyamışsınız da o park sensörleri neden siyah?

onlarda boyanırsa daha iyi olur,göze batıyor. arkadaki yazılar silinip , depo kapağıda değişirse çok daha iyi olur.

kazasız belasız günler.
Boyandıgında işlem gormeyebılır dıe tereddüt ettım boyamadım oda öyle kalsın ıstedım :D

o yazıları ve depo kapagını bır cok kısı kaldırmamı ıstedı bugun ılk ısım o olcak tsk ler yorumlarınız ıcın :D

Ledler, depo kapağı,yazılar,plaka cercevesi fazla. Birde arkadasında dediği gibi park sensorlerinide boyatsan ve egsoz ucları krom olsa bence daha ıyı duracak .
egzos ucları krom yaptırılabılıyormu ? bu egzosu dun cıkma taktırdım da bıraz sıyahlasmıs gercekten cok tok ve tatlı sesi var

Ön ek GT eki değil,vectraya en yakışmayan ektir kendisi.
Jant lastik uyumu hiç olmamış zira stoplarda öyle
Sticker lardan acilen kurtulmalısın.
Araç önden darbeli sanırım farlar,ve panjur rijit durmuyo,tamponda çok yukarıda,alttan desteği biraz fazla kaçırdınız sanırım.
Biraz katliam olmuş bence.

Geri