steinmetz parçalarını kim satar ???

devil_berk22

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
astra için steinmetz panjur arıyorum ancak herkesin söylediği audio station diye bir yer ancak orasıda pek fazla steinmetz parça getirmiyor astranınkini hiç getirmiyor başka nereden nasıl temin edebilirim bunu ebaydan alış veriş yapmayıda bilmiyorum orji orji gezioruz öle :sorry:

ßaşkana ozel emsaj gonderırsen dahada cok yardım alabılırsın bence..Sonuçta opel'e ait ne var neyoksa o dahada yakından taip ediyordur..

Opelteam yurt dışından parça getirmiyor. Distribütör soundstation tuning, Steimetz parçalarını başka getiren yok. Irmscher ile Steinmetz panjurlar hemen hemen aynı, Irmscher niye düşünmüyorsun?

irmscher daha değişik duruyor o yüzden pek hoşuma gitmiyor o yüzden steinmetz düşündüm ancak sanırsam düşündüğümle kalıcam çünkü hiç bir yerde yok bulamadım

Bende Corsa C varken almıştım Soundstation'dan. Sipariş verdikten sonra 1-2 ay beklemen lazım.

irmscher daha değişik duruyor o yüzden pek hoşuma gitmiyor o yüzden steinmetz düşündüm ancak sanırsam düşündüğümle kalıcam çünkü hiç bir yerde yok bulamadım

Egem'de gözümün önünde Astra H için Steinmetz dikiz aynaları takıldı. Bi sor istersen 0232 461 10 00/ Dahili: 185

teşekkürler bi arayıp sorucam belki ellerinde vardır

Herşey dahil 320-350 euro (2007 model)
2006/12 ye kadar modellerde 250 euro gibi bir fiyata gelir.
Bu fiyata değermi oda senin kararın.

aslında bu almanyada yaşayan türk üyelerimizden rica etsek , gift , geschenk , hediye :D falan yazıp sarıp sarmalayıp gönderseler bizde hesaplarına aktarsak anında..

aslında bu almanyada yaşayan türk üyelerimizden rica etsek , gift , geschenk , hediye :D falan yazıp sarıp sarmalayıp gönderseler bizde hesaplarına aktarsak anında..

evet yaa, çok mantıklı ama oradaki fiyatlar nasıl acaba?

Geri