Stop edince hararet artması

06ROF68

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhabalar. Bugün dikkat mi birşey çekti. Aracımı marketin önüne çektim stop ettim. Marketten çıktım(5 dk ) kontağı açtım hararet göstergesine baktığımda gösterge 100 dereceyi gösteriyordu. Neyse çalıştırdım Arabayı evin önüne çektim motoru stop ettim kontağı kapattım fan çalışmıyordu. Kontağı açtım fan çalışmaya başladı. Sorum şu. Stop ettiğimizde fanın çalışmaması normal midir ?

fan müşürü veya hararet müşürü arızalı gibi. stop edince fan çalışmaya devam eder..

Benim arabanın da fanı stop edince çalışmıyor.Kontağı açınca çalışıyor.

opellerde çalışmaz

Merhabalar. Bugün dikkat mi birşey çekti. Aracımı marketin önüne çektim stop ettim. Marketten çıktım(5 dk ) kontağı açtım hararet göstergesine baktığımda gösterge 100 dereceyi gösteriyordu. Neyse çalıştırdım Arabayı evin önüne çektim motoru stop ettim kontağı kapattım fan çalışmıyordu. Kontağı açtım fan çalışmaya başladı. Sorum şu. Stop ettiğimizde fanın çalışmaması normal midir ?

Kontağı kapattığımızda devir daim devreden çıktığı için bütün araçlarda hararet az biraz artar. Bu durum arıza değil normal bir şeydir. Fan olayını arkadaşlar cevaplamış.

Geri