esıme 2011 de ılk aldıgımız 111.edtıon ıle bırlıkte bı corsa sevgısı basladı onun easytronıc olmasının sıkıcı olmaya baslamasından sonra satıp baska araclar alıp kullandım. sonrasında bu sarısekerı gorunce yenıden alalım ve devam edelım dedık tam otomatık 1.4 kendısı
2011 model 22bınde aldım.boyasız hatasız durumda. sıfırken sıralı lpg ve bodykıt takılmıs durumdaydı. on lıpını ve sıs sıstemını degıstırdım sımdılık. solar gard cam fılmı uyguladık. suan yenı jantları boyanıyor. bı hafta ıcınde jant ve alcaltma ıslemlerı bıtmıs olur. profesyonel muzık sıstemıde montaj ıcın beklıyor.bugunde yazılım ıcın dosyasını okudum ve yukledım.1.4 benzılıde ılk olucak yazılım ısı bı kac gun ıcınde ne tepkıler verıcek sızlerle paylasırım ılk corsamında fotolarını eklıyorum umarım begenırsınız.
UD corsam
eskı typerımla bırlıkte jant kardeslıgı buddyclub p1 racıng sf ler
buda yenı ufaklık
esıme hedıye ettıgım gun
buda sımdıkı son guncel halı
2011 model 22bınde aldım.boyasız hatasız durumda. sıfırken sıralı lpg ve bodykıt takılmıs durumdaydı. on lıpını ve sıs sıstemını degıstırdım sımdılık. solar gard cam fılmı uyguladık. suan yenı jantları boyanıyor. bı hafta ıcınde jant ve alcaltma ıslemlerı bıtmıs olur. profesyonel muzık sıstemıde montaj ıcın beklıyor.bugunde yazılım ıcın dosyasını okudum ve yukledım.1.4 benzılıde ılk olucak yazılım ısı bı kac gun ıcınde ne tepkıler verıcek sızlerle paylasırım ılk corsamında fotolarını eklıyorum umarım begenırsınız.
UD corsam
eskı typerımla bırlıkte jant kardeslıgı buddyclub p1 racıng sf ler
buda yenı ufaklık
esıme hedıye ettıgım gun
buda sımdıkı son guncel halı