Su deposu kapağı sıkışıyor

Ufuktich

Kayıtlı Kullanıcı
79-Kilis
Dün uzun yol yaptıktan sonra bugün su deposunu kontrol etmek için açtığımda sadece kapak çıktı. Kapağa yapışık olan parça kapağın içinde kaldı. Yaklaşık 4 ay önce yine aynı sorun oldu. Depo ve kapak değişti. Şimdi yine aynısı oldu. Aklıma çok basınç olduğundan olabileceği geliyor. Sizce bu durum neden yaşanıyor? Teşekkürler şimdiden

8AAB83AB-56B4-4FDF-9CE3-DF67C9B43182.webp

Benimde başıma aynı sorun gelmişti. Kapağı pense ile döndürerek çıkardım. Orjinal kapak aldım 1,5 yıldır herhangi bir sorun yok. Komple depoyu değiştirmeniz gerek yok. Basınç sorunu için bilgim yok geçmiş olsun

• Beğen
Tepkiler: Ufuktich
Cevabın için teşekkür ederim hocam. Bundan önceki depo ve kapak orijinaldi. Buna rağmen yine aynı sorun olmuştu.

• Beğen
Tepkiler: baybars0646
Cevabın için teşekkür ederim hocam. Bundan önceki depo ve kapak orijinaldi. Buna rağmen yine aynı sorun olmuştu.
Ürün hatalıdır muhtemelen orjinal al kontrol et alırken sorun cıkmayacaktır

• Beğen
Tepkiler: Ufuktich
Hocam teşekkür ederim cevabın için. Ben de grupta gördüm seni Kilis’e dönünce arabayı sana da göstermek isterim. Dükkan ismini veya iletişim bilgilerini alabilir miyim?

Hocam teşekkür ederim cevabın için. Ben de grupta gördüm seni Kilis’e dönünce arabayı sana da göstermek isterim. Dükkan ismini veya iletişim bilgilerini alabilir miyim?
Özelden yazdım

Depo kapağı orjinaliyle değişti. Antifrizin için çok ufak siyah parçalar vardı. Usta sorun olmaz dedi ve sadece su ekledi. Deponun son durumu bu antifrizin renginde bir problem yok mu?IMG_0790.webp

Geri