Subatta cikacak opelin yeni modelinde ne degisiklik var

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan epulatli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

epulatli

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
merhaba arkadaslar. subat 2007 ayinda opel astra nin yeni modeli cikacakmis. suanki kasa uzerinde degisiklikler yapilmis. yakit olarakta daha ekonomik yapmislar.Sedani da cikacak tabi. bu konuda bilgisi olan varmi? bu arada hala araba almadim. yenisini beklesem mi acaba. yada ocakta izne gidince eskisehirden alicam insallah.

yeni modeli değil, sadece retuşlanmiş hali diye duydum bende, öle çok fark yokmuş, sedana gelince bu senin zevkine kalmiş.. ben hb arabalardan hoşlaniyorum başka model bi araba alcak olsam yine hb alirim ama sen sedani seviyorsan sedan al.. bu tamamen zevk meselesi

astramu9.jpg

opelastrasedan004kt6.jpg

Opel/Vauxhall Astra’da kullanılan 2.0 litre turbo 170 HP’lik motor yerini 1.6 litre 180 HP’lik turboya bırakıyor. 1.6 atmosferik motorun gücü de 10 HP artarak 115 HP’ye ulaşıyor.

İngiltere’de Vauxhall, diğer pazarlarda Opel amblemi altında satılan Astra’da 2007 model yılı için bir takım değişiklikler öngörülüyor. Dış tasarımda tamponlara ve farlara ufak dokunuşların yapılacağı otomobilde asıl yenilik motor kaputunun altında. 200 HP’lik 2.0 Turbo’nun sakinleştirilmiş versiyonu olan 2.0 litre 170 HP turbo, yerini 1.6 litre 180 HP turboya bırakıyor. Maksimum torku 230 Nm olan bu motorun Astra’ya sağlayacağı performans 2.0 litre 170 HP’den daha fazla, yakıt tüketimi daha düşük olacak. Asıl sürprizse daha çok satış yapan atmosferik 1.6’da. Bugüne kadar 105 HP’lik gücüyle 110-115 HP güç sunan rakiplerinin gerisinde kalan Astra artık bu eksikliğini gideriyor. Performans yönünden daha başarılı olan bu motorun yakıt ekonomisi yönünden de daha ekonomik olacağı belirtiliyor.

ben bekle derim yenisini acele etme

1.6 180 hp lik turbo canavar olur.

MAkyajlanmış astra hb şubatta deil mart nisan gibi gelicek ve gözle öyle net görülecek bir deişiklik olmıcak bence kasımı bekle astra sedan al:good:

Opel bu yıl da ''milyonlarca km test sürüşü kampanyası'' yapar inşallah da deneme fırsatı buluruz ...

Geri