1 hafta önce almış olduğum yeni opel astra sedan 1.6 edition modeli arabamda gösterge panelindeki sürüş 1 ve sürüş 2 hakkında bilgi edinmek istiyorum teşekkürler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
001 link' Alıntı:1 hafta önce almış olduğum yeni opel astra sedan 1.6 edition modeli arabamda gösterge panelindeki sürüş 1 ve sürüş 2 hakkında bilgi edinmek istiyorum teşekkürler
045thumbsup 045thumbsupozgun88 link' Alıntı:ikiside kilometre ölçümü için.başka bir esprisi yok. örneğin ben sürüş 1'i depoyu fullediğimde sürüş 2'yi ise ya bir yerden bir yere mesafe ölçmede ya da şehir içinde kaç km gitmiş onu bilmek için sıfırlıyorum.yani ikisi de bildiğiniz km sayacı. siz sıfırlamazsanız her 2000 km de bir kendi sıfırlanır
arkadaşım opelsızasla aılesın bartının merkezınde mı ıkamet edıyorsun bartında ne işle meşgulsün belkı tanıdık cıkarız001 link' Alıntı:yani fiziken hiçbir etksi yok bilgi amaçlı teşşekkürler
bende adapazarından eşimin teyzelerı var kurucaşilede oğretmen arkadaşım var orda ısmı fatıh pala ondan once ıstıkbal fırmasında çalışıyordum ordakı ozkanlar bayısıne kamyonla urun getırıyordum amasrada da vardı ıstıkbal bayışı ma kapandı ayrıyeten amasraya da bayılıyorum cok güzel yer kurucaşiledekı ıstıkbal bayısınde gıtmışlığım var onlardan devamlı acı bal alırıdm001 link' Alıntı:evt bartında ikamet ediyorum hafta içi ankara da çalışıyorum hafta sonu bartındayım siz nerden
ozgun88 link' Alıntı:ikiside kilometre ölçümü için.başka bir esprisi yok. örneğin ben sürüş 1'i depoyu fullediğimde sürüş 2'yi ise ya bir yerden bir yere mesafe ölçmede ya da şehir içinde kaç km gitmiş onu bilmek için sıfırlıyorum.yani ikisi de bildiğiniz km sayacı. siz sıfırlamazsanız her 2000 km de bir kendi sıfırlanır
caycuma ıle bartın arasındaki yol durumu nasıl suan en son ıyıdı ama cok cabuk bozulan bır yoldur orası suan durumu nasıl cok cukur yama fılan varmı001 link' Alıntı:istikbal mobilyada kuzenim çalışıyor ümit özkanlar mobilya tanıştığımıza memnun oldum