Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Üreticilere fotoğraf ile gönderip yaptırabilirsiniz hocam. Bakınız elif tuning, mayuk dizayn. Body kit çok değiştiriyot aracı Şimdiden hayırlı olsun hocam.
Xtreme tuning var Bursa'da Instagram sayfasında her gün yığınla araca kit vs. takıyor ben birkaç şey sormuştum dönüş oldu deneyebilirsin. İnternet siteside mevcut ordan da bakabilirsin.
Body kit e sahip bi araba aldim, 18 inc jant vs.
zaten bi arabaya takmaya niyetliydim, baslarda cok sevdim , gorunumj cok guzeldi lakin kisa surdu.
Sonra en ufak bir yokusta cayir cayir surttugunu, otopark demirlerine takildigini valelere ayrica laf anlatmak gerektigini(her yerde kendiniz park edemiyorsunuz) gordum. Ek olarak baglanti noktalarina bu surtmelerde ek yerlerine zarar veriyordu.
Once on, sonra yanlari sokturdum. Sonra tuketimden 18 incten orjinal lastige gectim. Arka kaldi eksoz cikisi cift oldugundan, vakit bulursam onuda sokturecegim.