Tampon sağ sinyalinde su...(2012 astra j)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cemil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cemil

Yönetici
Başkan
34-İstanbul
Siteyi ziyaret et
Ön tampon sinyaline Sabah baktımda bir çay kaşığı kadar su birikmiş ve buğu olmuş..Bu sinyali temizleyip silikonla yalıtım yapmayı düşünüyorum.Sorum şu ki,tamponu sökmeden sinyali komple sökebilirmiyim?...Yoksa en kötü matkapla sinyal camını alt bölümden delicem..

Eğer delersen daha fazla su girecektir. Farın arka kapağının tam kapanıp kapanmadiginı kontrol edin o kapağın içinde lastik vardır ömrünü tamamlamış ise suyu ordan alır veya farı sürtmusseniz ince çatlak tan dahi alir. Birde soğuk zamanlarda ampulun yakılması farin içinde doğal nem buharinı oluşturabilir.

Sinyalden bahsediyorsunuz değilmi?Far gibi algıladım...Sinyalin arka tarafını bilmediğim için lastik diyince ön farlar gibi düşündüm..

Siz yoksa camurluklarda olan sinyali mi dediniz. Onu davlumbaz içinde kapak gibi yer var ordan sokülur. Yok far diyorsanız zaten sinyaller ve far bütündur astra j de. Farın arka tarafında kapak bulunur içindede lastik ya tam kapanmamis oto yıkamada veya yağmurda ordan su girmis. Yada her farda özellikle kışın farın yanması ile isi değişimi olur buda su buharı yapar oda kendiliğinden zamanla geçer.

Ön tampon sinyaline Sabah baktımda bir çay kaşığı kadar su birikmiş ve buğu olmuş..Bu sinyali temizleyip silikonla yalıtım yapmayı düşünüyorum.Sorum şu ki,tamponu sökmeden sinyali komple sökebilirmiyim?...Yoksa en kötü matkapla sinyal camını alt bölümden delicem..
Çamurlu değil Mehmet kardeşim..Öndeki tampon sinyali(Bazı modellerde sis farının olduğu yer..Bizim modellerde orda sinyal var)Pazar günü denedim ama davlumabazın ordan yapamadım..Lifte kaldırmadan olacağınıda düşünmediğimden,tampon altına uzanıp(iç taraftan)sinyalin altına üç adet delik açtım(tornavidanın ucunu ısıtarak)..Bir kaşık demiştim ama nerdeyse bir su bardağı su aktı..Şimdilik su süzüldü ve çok hafif buhu kaldı..Biraz daha bekliycem eğer buhu kalırsa,saç kurutma mak.ile kurutucam..Havalar sıcak olsa gerek kalmazdı sanırım ama havalar malum.. :)

Çamurlu değil Mehmet kardeşim..Öndeki tampon sinyali(Bazı modellerde sis farının olduğu yer..Bizim modellerde orda sinyal var)Pazar günü denedim ama davlumabazın ordan yapamadım..Lifte kaldırmadan olacağınıda düşünmediğimden,tampon altına uzanıp(iç taraftan)sinyalin altına üç adet delik açtım(tornavidanın ucunu ısıtarak)..Bir kaşık demiştim ama nerdeyse bir su bardağı su aktı..Şimdilik su süzüldü ve çok hafif buhu kaldı..Biraz daha bekliycem eğer buhu kalırsa,saç kurutma mak.ile kurutucam..Havalar sıcak olsa gerek kalmazdı sanırım ama havalar malum.. :)

Anladım çok ilginç 1 bardak su nasıl girmiş :confused:
Neyse bununla geçmiş olsun

Anladım çok ilginç 1 bardak su nasıl girmiş :confused:
Neyse bununla geçmiş olsun

Teşekkür ederim..Kesin çatlak falan var sinyalin üst bölümünde..Kaputun veya farların boşluğundan bir yer bulup direk o sinyalemi gitmiş anlamadım :)...Neyse en kötü değiştiririm artık..

Geri