Tampon surtmesi yardımm

yigitemre35

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba arkadaslar oncelikle bir sorum olucaktı.Yalnız foto suanlık yukleyemedı.. Olayi anlatiyim.Gecen gün bucada dar ve cikmaz yollun oraya park etmistim. İsim bittikten sonra dar yoldan donus yapayim dedim. İleri geri ileri geri donus yaparken hic tefarketmedim ya kaldirima on tamponu derin yara bicimde cizmisim.Sizden ricam bu durumu nasil duzeltebilirim.Bilgisi olan lutfen cevap yazabilirmi. Facebook adres yigit emre dursun.

Son düzenleme:
Tamponda yırtık malzeme kaybı yoksa beyaz astarlı olan yere 2 kere wd40 sıkıp fiber bezle temizleyin sonra maske bandı alarak sadece iz olan yer açıkta kalacak şekilde maskeleyın 50gr rötuş boyası ile tek tek geçin sonra açık noktalara nokta şeklinde boya uygulayın 30 dk kurusun snra su zımparası ile çok hafif pütürü alın sonra yine wd40 ile bu sefer 1 kere temizleyin fiberle son olarak kurulayıp temizlryip cila sürün en ucuz ve home made böyle olur blg.

Tamponda yırtık malzeme kaybı yoksa beyaz astarlı olan yere 2 kere wd40 sıkıp fiber bezle temizleyin sonra maske bandı alarak sadece iz olan yer açıkta kalacak şekilde maskeleyın 50gr rötuş boyası ile tek tek geçin sonra açık noktalara nokta şeklinde boya uygulayın 30 dk kurusun snra su zımparası ile çok hafif pütürü alın sonra yine wd40 ile bu sefer 1 kere temizleyin fiberle son olarak kurulayıp temizlryip cila sürün en ucuz ve home made böyle olur blg.

aynı uygulama aynanın uç kenarına yapılırmı? sürtmüşler sağolsunlar

Yapılabilir tabiki ama baska fikirlerede bakin hangisi daha işinize gelirse daha pratikse yapin

SM-G532F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri