Tamponları Beyan Usulu Yaptırsam

rockSEWER

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba Arkadaşlar,

Ön Ve Arka Tamponlarda Çizikler Var.Ve Benzin Deposunun Orda Bii Eziklik Var.Ustaya Götürdüm Komple Sökülecek Zımpara Atılcak Şurası Deişcek Falan Filan 600 YTL Mafras Cıkarttı.

1. ) Acaba Yaptırsammı Yoksa Orjınal Kalması Daha Mantıklımı
2. ) Beyan Usulu Kaskoya Basvursam Kasko Delinirmi ?

72193848xz4.jpg

66743960rs4.jpg

Son düzenleme:
Boya fiyatları zamlanmış galiba. Fiyat bana pahalı geldi. Beyan usulü ile olurmu bilmem ama kasko delinecek gibi görünüyor. ( poliçen de mini onarım klozu varmı onu araştır.)

rötuş boyası yaptır kendine birde fırça al önce kirleri temizle ondan sonrada rötuşlamaya başla.üzerinden kaba kısımlar için pasta yap.birde cilaladınmı cillop gibi olur.

Eğer çok çok rahatsız etmiyosa ve kötü durumda değilse yaptırma bence satarken sıkıntı olabiliyo minicik bir göçüğü gördüğü zaman alıcı tamam önemsiz diyo ama baktırmaya götürüpte ustası boya var falan değince yaaa diyo
Benim corsanın sol önünde vardı hafif bi göçük kaputta benden önceki sahibinden kalma taş izleri vardı deponun altında da derin bir çizik vardı hiç birini yaptırmadım öylece sattım hiçte sıkıntı olmadı 97 modeldi anlattımda adama götür kime istersen göster dedim herşeyi ortada dedim adam hiç 1 sey demedı üstelikte iyi fiyata satmıştım

o nası bır fıyattır yaa. sen baska bır boyacıyada fıyat sor bence. ben daha 3 ay once on tampon arka tampon on kaput sağ-sol camurlukları boyattım (5 parca) boya dahil 150 YTL para verdım. hatta hanım gecenlerde on tamponu yıne surtturmus bı yerlere derın cızıkler olusmus,boyacınınelınde boya kalmıstı 20 lira verır boyatıverırım dıye dusunuyorum.

o nası bır fıyattır yaa. sen baska bır boyacıyada fıyat sor bence. ben daha 3 ay once on tampon arka tampon on kaput sağ-sol camurlukları boyattım (5 parca) boya dahil 150 YTL para verdım. hatta hanım gecenlerde on tamponu yıne surtturmus bı yerlere derın cızıkler olusmus,boyacınınelınde boya kalmıstı 20 lira verır boyatıverırım dıye dusunuyorum.

Hobaa Ahh Ahh Süper Fiatmış Abi Be

Eğer çok çok rahatsız etmiyosa ve kötü durumda değilse yaptırma bence satarken sıkıntı olabiliyo minicik bir göçüğü gördüğü zaman alıcı tamam önemsiz diyo ama baktırmaya götürüpte ustası boya var falan değince yaaa diyo
Benim corsanın sol önünde vardı hafif bi göçük kaputta benden önceki sahibinden kalma taş izleri vardı deponun altında da derin bir çizik vardı hiç birini yaptırmadım öylece sattım hiçte sıkıntı olmadı 97 modeldi anlattımda adama götür kime istersen göster dedim herşeyi ortada dedim adam hiç 1 sey demedı üstelikte iyi fiyata satmıştım

Aslında Dediğiniz çok Doğru Diger Tarafımda Boyle Kalsın Diyor. Pek Aşırı Birşey Yok, Deponunu Altında Hafif Eziklik vs , Aldığım Kişide Zaten Orjinalliğini Bozdurmamak İçin Yaptırmadım Demişti Bende O Şekilde Aldım , Şimdi millet Burası İyi Değil Çürür Falan Demeye Başlayınca Canım Sıkılmaya Başladı.

En Kısa Zamanda Resimleri Ekleyeyimde Sizlerin Sayesinde Ben Karar Vereyim. :S

bendede bu araçtan var benim tampondaki çizikler hemen hemen aynı hatta belki biraz daha fazlaydı rötuşladım yakından bakınca belli oluyo ama uzaktan anlaşılmaz.o ezik kısmı yaptırmaya kalksan kapıya kadar komple boyanır orası ve boyalı muamelesi yaparlar araca boşyere.eğer ezik yerde boyada çatlak varsa paslanmaması için yine rötuş yap o kısımlara.bişey olmaz
birde şeye göster vakumla çekip çıkarabilirler o kısımı çekiçlemeden biraz daha düzgün durur.boya biraz pahalo.benim aracın sol aybası kırıldı yan sanayi ayna aldım 35 ytl ye orjinal kapak araçla aynı renkte biliyosun boyatalım dedik 20 lira istediler kapak boyamaya:D 35 lira verip bitane daha alıp diğerinide değiştiririm daha iyi :D

Geri