taş izleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ryilmaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ryilmaz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
değerli arkadaşlar 2004 astra gümüş gri aracım motor kaputunda taş izlerinden dolayı boyada cırtlama var uzun yola çok gidiyorum. bu konuda kaputun tamamen boyanmadan yapılabilecek bir işlem varmı acaba ? yardımlarınızı bekliyorum...

peki o dediğinizi yaptırınca diğer izlerde kaybolacakmı acaba ? ve tahmini olarak maliyeti ne kadardır.

Kaputa film kaplatmayı camlara film kaplatmak gibi düşünebilirsiniz. Araçın boyutuna göre (metrekare hesabı) yapılan bir işlem. Taş izleri çok derin değilse rötuş yapılar ve ardından kaplama yapılırsa yeni gibi görünür.

Kaputa film kaplatmayı camlara film kaplatmak gibi düşünebilirsiniz. Araçın boyutuna göre (metrekare hesabı) yapılan bir işlem. Taş izleri çok derin değilse rötuş yapılar ve ardından kaplama yapılırsa yeni gibi görünür.
tolga bey bu film olayı çok güzel bi şey, biloyosun dün sizinle konuşmuştuk yeni araç almayı düşünüyorum, ve aldığım gibide bu uygulamayı yaptırmayı düşünüyorum fakat bu flimi bikaç yıl sonra çıkarınca boyada herhangi bir problem olurmu??

Bildiğim kadarıyla (kaliteli ise) pek bir şey olmuyor ama açıkçası kaputun üzerine yapışan birşey bana boyaya zararı olur gibi geliyor. (şahsi düşüncem.)

2011 aralık ayında 0 km Honda civic aracına aldıktan yaklaşık 1 ay sonra kaput filmi yaptırdı bir arkadaşım. Araç siyah renkte. Geçenlerde ziyaretine gittiğimde filmi sökmüş ve renk farkını pasta-cila ile gidermeye çalışıyordu. Filmin olmadığı yerler ile olan yer arasında güneşten ötürü renk farkını gözümle gördüm canlı şahidim arkadaşım. Aracımda Nigrin 180 gün boya koruma cilası vardı bu da onun şansı :) giderdik ama o renk farkı orada duruyor ve biz sadece göze görünmesini engelledik ikimizde biliyoruz bunu :) Tavsiye etmem.

tolga bey bu film olayı çok güzel bi şey, biloyosun dün sizinle konuşmuştuk yeni araç almayı düşünüyorum, ve aldığım gibide bu uygulamayı yaptırmayı düşünüyorum fakat bu flimi bikaç yıl sonra çıkarınca boyada herhangi bir problem olurmu??

eğer gidip reklamcılarda olanlardan yaptırısanız evet sorun olur...vectra aracımı aldığımda ilk yaptığım kaputa şeffaf ama maliyeti yüksek olan bir kaplama yaptırdım...yapan kişi zaten bana garantisinide vermişti...ve aracımı 2 yıl kullandım ve sattım...sattığım adam sökmüş sırf o bölgede boya varmı yokmu diye ve söktükten sonra aracı gördüm bizzat orayı öyle güzel korumus ki şeffaf olduğu içinde ne boyayı kaldırdı nede öyle renk tonu faklılığı yokdu...ben kullanmış birisi olarak memnundum...bu aracımada müsait zaman bulamadım gidip yaptıracagım en kısa zmanda...

Ben reklamcılara yaptırmıştım, çıkarınca aynen boyayı da söktü aldı dikkat edin.

Geri