değerli arkadaşlar 2004 astra gümüş gri aracım motor kaputunda taş izlerinden dolayı boyada cırtlama var uzun yola çok gidiyorum. bu konuda kaputun tamamen boyanmadan yapılabilecek bir işlem varmı acaba ? yardımlarınızı bekliyorum...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tolga bey bu film olayı çok güzel bi şey, biloyosun dün sizinle konuşmuştuk yeni araç almayı düşünüyorum, ve aldığım gibide bu uygulamayı yaptırmayı düşünüyorum fakat bu flimi bikaç yıl sonra çıkarınca boyada herhangi bir problem olurmu??Kaputa film kaplatmayı camlara film kaplatmak gibi düşünebilirsiniz. Araçın boyutuna göre (metrekare hesabı) yapılan bir işlem. Taş izleri çok derin değilse rötuş yapılar ve ardından kaplama yapılırsa yeni gibi görünür.
tolga bey bu film olayı çok güzel bi şey, biloyosun dün sizinle konuşmuştuk yeni araç almayı düşünüyorum, ve aldığım gibide bu uygulamayı yaptırmayı düşünüyorum fakat bu flimi bikaç yıl sonra çıkarınca boyada herhangi bir problem olurmu??