Tavsiye ederim Bluetooth kulaklık

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpmurat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alpmurat

Kayıtlı Kullanıcı
09-Aydın
Merhaba arkadaşlar.
İşlerimden dolayı bu aralar durmdan araçta telefonla konuşuyorum esasında Aracımın teypinden görüşmelerimi yapabiliyorum fakat bazı durumlar oluyorki araçta tek olmuyorum ve sesi dışarı vermemem gerekiyor. Bir haftadır bluetooth kulaklık arıyordum. Bir çok yere baktım bu sabah gold pc ye girdim. SBS BP500SC marka bir kulaklık buldum fiyatı 18TL çok uygun fiyatı en başta kesin kazık yedim diye düşünürken cihazı kullanamaya başladım. Kulağa ses vermesi iyi ses gönderiminde de bir problem yok. Daha önceden Nokia'nın orijinal kulaklığı vardı. Performans aynı. Acık alanda 15 ~ 20mt ye kadar çekim alanı var. kapalı alanda 5~10 mt kadar ama ben araçta kullandığım için sorun yok camlar açık denedim görüştüğüm insan sesin gayet net geldiğini iletti.

Daha şarj etmedim fakat bugün baktım 2 saat 17 dk telefon görüşmesi yapmışım ve halen dayanıyor. Nokia ince uclu şarj aleti ile şarj edilebiliyor. Kutusundan Araba sarj adaptörü ve kulağa tutma aparatı çıkıyor.

Eğer niyeti olan varsa kacırılmayacak bir fiyat 18 TL tavsiye ediyorum
btkulalik.jpg

Son düzenleme:
güle güle kullan abi :) bende mediamarkt'in ilk açıldığında kampanyadan almıştım bi bluetooth kulaklık ama kullandığım söylenemez heves işte :D

güle güle kullan abi :) bende mediamarkt'in ilk açıldığında kampanyadan almıştım bi bluetooth kulaklık ama kullandığım söylenemez heves işte :D

3 gün önce kulağıma bir ağrı saplandı emre anlatamam. Bütün gün telefonla görüşmekten kulağıma yapıştı. Birde olayın ilgi dağılma yönü de var. Heleki ben iki işi aynı anda yapabilen bir insan değilim. Onun için mecbur kaldım. Üründen de memnun kaldım. Almak isteyenler olur incelesinler sonuçta paylaşım sitesi :)

Tabi haklısın düşünen varsa kaçırmasın. Araç kullanırken büyük kolaylık.

Ben severim böyle zımbırtılarıda alırsam nerede kullanacağım onu bilmiyorum.. :D

Önce ehliyeti al sen Burak. Konuyu da saptırmayalım :) Muhabbet başlamadan bitsin :)

ben nvigasyondakini kullanıyorum.gayet rahat

tavsiyen için teşekkür ederim.

Geri