teker bilyası

ByKadir

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba vectra C 2004
aracımın sağ ön teker bilyası dağıldı serviste ki arkadaş 650 GM, yan sanayi 200 TL gibi parça fiyatı verdi değiştirmesem şimdilik ne zararı var dedim idare eder mi bu şekilde gelebilecek son ses seviyesine gelmiş bu şekilde uğultu yapar dedi. Fazla aksatma yaptır dedi.
Maddi olarak şimdi yaptıramamam başka önceliklerim var ama ne sıkıntısı çıkartır beklememin zararı büyür mü?
İstanbul'a yolculuğum var uzun yolda tehlike yapar mı ?

orijinal çıkma bulmayı denemelisiniz

bilye tamamen dağılır ise sonuçları ölümcül olur. Şans.

Doğrudur bu üç marka içinde bana sorarsa en iyisi SKF dir,Ama arkadaş o hali ile yola çıkmasın başı ağrır,en az minimum olasılık teker cant ve porya girişi (porya milini) de bozar.Diğer olasılıklar kaza(mazallah)

İnternet sitesinden al parçaları maddi sıkıntın var ise yapılabildiği kadar taksit yap yola çıkmadan problemini çöz bence, çünkü daha büyük arızalara da yol açabilir şu halde daha büyük maddi sıkıntı içerisine girmiş olursun en kötüsü kendini o riskle taşımış olursun tercih senin...

Doğrudur bu üç marka içinde bana sorarsa en iyisi SKF dir,Ama arkadaş o hali ile yola çıkmasın başı ağrır,en az minimum olasılık teker cant ve porya girişi (porya milini) de bozar.Diğer olasılıklar kaza(mazallah)

abi işin içinde olduğum için şöyle soyleyebilirim fag-ina-skf birbirinin aynısıdır. farklı ülkelerde farklı isimler satılıyorlar.
yerli bilya istenirse ors vardır ki inanın çok iyidir bilya (rulman) konusunda. skf nin küçük çaptaki rulmanlarında iç ve dış bilezikleri ors (ortadoğu rulman sanayi) üretir. bizzat fransız malı pompadan cıkan rulmanlarda ors damgası gördüm. yan sanayi denen marka ors ise tereddütsüz alınır. ancak skf-fag ın piyasada cok fazla sahtesi var dikkat etmek lazım.
abi senin verdiğin link site engellemesinden dolayı açılmıyor ama tahminen opel-gm sitesindeki poryayı söylemişsindir. bence fiyatı çok iyi. 50 tl de işçilikle cok rahat yaptırabilir arkadaş.

Son düzenleme:
abi işin içinde olduğum için şöyle soyleyebilirim fag-ina-skf birbirinin aynısıdır. farklı ülkelerde farklı isimler satılıyorlar.
yerli bilya istenirse ors vardır ki inanın çok iyidir bilya (rulman) konusunda. skf nin küçük çaptaki rulmanlarında iç ve dış bilezikleri ors (ortadoğu rulman sanayi) üretir. bizzat fransız malı pompadan cıkan rulmanlarda ors damgası gördüm. yan sanayi denen marka ors ise tereddütsüz alınır. ancak skf-fag ın piyasada cok fazla sahtesi var dikkat etmek lazım.
abi senin verdiğin link site engellemesinden dolayı açılmıyor ama tahminen opel-gm sitesindeki poryayı söylemişsindir. bence fiyatı çok iyi. 50 tl de işçilikle cok rahat yaptırabilir arkadaş.

Uzak doğu markası vardı, en iyisi oydu. Modellerimde kullanırdım, unuttum markasını, araçlar içinde üretiyordur elbet.

Uzak doğu markası vardı, en iyisi oydu. Modellerimde kullanırdım, unuttum markasını, araçlar içinde üretiyordur elbet.

rulman markası baya var ama benim kullandıgım şimdiye kadar skf-fag-ina, ors, timken, nsk var... asahi ninde rulmanları varmış ancak biz sadece yataklarını kullanmıştık. piyasada bildiğim en pahalısı sk-fag-ina üçlüsü

Geri