Teknisyen

TEKNİSYEN

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba ben cengiz usta bu siteye üye oldum hem bilgi toplama amaçli hem bilgi verme amaçli yardimlaşma olanağim olursa memnun olurum.sorulariniza açiğim.

sigorta arızası

öncelikle üyelin hayırlı olsun cengiz usta.bende yeni üyeyim.sana bir sorum olacak benim aracım vectra b2 dizel.aracımın 31. sigortası (güsterge aydınlatması ve tavan lambası) kullanma klavuzunda 30 amper olarak gösterilmiş fakat yuvası yarısı sarı yarısı kahve renginde.şimdi benim sorum buraya 30-20-ve 5 amperden hangisi gelmeli?:)

Bunu ancak tis programindan bakip net cevap verebilirim ama kullanim kitapçiğinda da bulabilirsin.ama net cevap istiyorsan programa bakabilirim

aslına bakarsan.20 amper yeterlidir eğer aracında o sisteme bağlı ekstradan bi tüketici bağlıysa sigortayı yükseltmelisin.düşük takarsan zaten gine atar.

ama sistemde kısa devre varsa ve yüksek amper sigorta takarsan busefer devrede veya cim dediğimiz beyinde arıza oluşabilir.

sigorta kaç amper

Bunu ancak tis programindan bakip net cevap verebilirim ama kullanim kitapçiğinda da bulabilirsin.ama net cevap istiyorsan programa bakabilirim

cengiz usta ilk yazdığımda da belirttiğim gibi kullanma klavuzunda 30 amper yazıyor fakat 31. sigortanın yuvası yarı sarı yarı kahve rengi

Geri