arkadaslar aracim 2008 model subaru impreza 1.5 awd. sehirici ortalama yakit tüketimi 100 km.de 12 litre. yakit giderini biraz hafifletmek icin lpg taktirmak istiyorum. bugün yetkili servisteki ustaya lpg kiti önerisini sordum ve usta TELEFLEX markasinin subaruya cok iyi uyum sagladigini söyledi. biraz arastirdim ve marka sitesinde cok iddali konusmus. ve tahattütlerde vermis bunlar;
1. Motor arıza lambası yanmayacak,
2. Tasarruf, litre bazında garanti edilecek, (Örnek: 100 Km.de 10 Lt. benzin tüketen bir otomobil, 100 Km.de 11,5 Lt. ortalama %15 daha fazla LPG tüketir)
3. Aracın çekişi düşmeyecek,
4. Araç ayar için servise tekrar gelmeyecek,
5. Sabah çalışma zorluğu ve yüksek devirlerde LPG'den benzine geçme sorunu yaşanmayacak.
forumda bu marka hakkinda bilgisi olan arkadas varsa bilgi verirse cok sevinirim.saygilar.
1. Motor arıza lambası yanmayacak,
2. Tasarruf, litre bazında garanti edilecek, (Örnek: 100 Km.de 10 Lt. benzin tüketen bir otomobil, 100 Km.de 11,5 Lt. ortalama %15 daha fazla LPG tüketir)
3. Aracın çekişi düşmeyecek,
4. Araç ayar için servise tekrar gelmeyecek,
5. Sabah çalışma zorluğu ve yüksek devirlerde LPG'den benzine geçme sorunu yaşanmayacak.
forumda bu marka hakkinda bilgisi olan arkadas varsa bilgi verirse cok sevinirim.saygilar.