Temizlik Boyası Nedir ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hasip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hasip

$value="Opelim.Net";
Yönetici
Genel Başkan
03-Afyonkarahisar
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar malum internette bakılan birçok ilanda temizlik boyası nedeniyle 2 parçada boya bilmemne yazıyor. Nedir abi temizlik boyası ben yanlışmı biliyorum yoksa bildiğim doğrumu bu konuda sizlerle beyin fırtınası yapalımmı benim bildiğim temizlik boyası tanımı şu şekilde;

Temizlik boyası: Araçların yere yakın olan bölümlerinin yollardan, kapı açma sırasında meydana gelen sürtmelerden dolayı aracın yan kısmında bulunan orta çıtanın alt kısmında yapılan göze hoş görünmeyen küçük çizik ve eziklerin onarılması işlemine verilen isimdir.

• Beğen
Tepkiler: Meteefe
Şimdi benim aracın tavanında 2 tane küçük yanık var kuş pisliğinden dolayı. Ön yanlarda küçük surtmeler ve kapı tutamaklarının içlerinde tırnakların yaptığı çizikler var. Ben temizlik boyası istiyorum ama lokal değil komple atılsin o boya. Peki bu şekilde boya ölçümü yapıldığında boya kalınlığı her yerde aynı çıkacak. İşlem görmüş yerler hariç.

Etek alti boyaya temizlik boyasi denir. Kaput tavan ve bagaj kapagi haric, aracin kapi cam citasinin altina atilan macunsuz lokal boyadir

• Beğen
Tepkiler: Meteefe
Isin icine macun giriyosa bu temizlik boyasi olmaz,direk boyatilmis islem gormus olur

Var mı Eskişehir Ankara da işini ehliyle yapan bir yer? Eskişehir'de autoking var nasıl işçilikleri bilemiyorum. Tavsiye alınır.

macunsuz yapılan boya'ya temizlik boyası diyorlar sanırım

Geri