Temmuz geldi MTV 2.taksitleri unutmayın

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BY_Corsa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BY_Corsa

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Temmuz ayı geldi çattı, malum Motorlu taşıtlar vergisinin 2. taksidi bu ay sonuna kadar ödenecek.Ben unutmuşum açıkcası da sabah bir bankanın reklam afişini görünce aklıma geldi, sizler de unutmayın, hesabınızı ona göre yapın diye hatırlatayım dedim.Ayrıca internet vergi dairesi üzerinden kredi kartı ile ödeme opsiyonu da mevcut.Gayet başarılı bence :good:

https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp

(Sol alt tarafta MTV Sorgulamadan girip hem ödediginiz vergi/cezaları hemde ödeyeceginiz miktara bakabilirsiniz)

yatırdım ben. Baya bir içime oturdu :)

Bende yatırdım:D Yatırmayanlara Allah kolaylık versin:D

En çok bana koymuştur heralde.. Araç pert olduğu için kasko şirketi bazı belgeler istedi, bunların içinde temiz kağıdı da vardı.. Paşa paşa gittim pert arabaya 591 TL vergi ödedim :(

Malesef aklımızdan çıkmıyor abi :) bende yatırdım

235,50 TL Mercedesin
61,50 TL Vectranın Temmuz ayı ödencek vergisi. Gidip bi ara yatırayım aklım ona takılmasın.

En çok bana koymuştur heralde.. Araç pert olduğu için kasko şirketi bazı belgeler istedi, bunların içinde temiz kağıdı da vardı.. Paşa paşa gittim pert arabaya 591 TL vergi ödedim :(

Geçmiş olsun senin durumun çok kötü olmuş. 1. takist 2. taksit faizi ve muaynesiz kullanım cezasını toparlayınca bende ödiyecem :(

Ben dün yatırıcaktım vergidairesinin internet sitesinden k.kartıyla birde ne göreyim benim 211olması gereken 2.taksidim 425lira kalpkırizinden gidiyodum sonra baktım vergi dairesi benim 1248olan silindir hacmini 1568 yazmış sabah ilk iş ruhsatla beraber gidip düzeltmek oldu, 1248 düşürttüm 211tl yide neten k.kartıyla ödedim ohhh içim rahat.
Darısı X5in başına onun için satılana kadar beklicez :(

Ödedik ve Sattık. :D

Geri