Termostat sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ulas79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ulas79

Kayıtlı Kullanıcı
09-Aydın
Siteyi ziyaret et
Bu gün itibariyle nur topu gibi bir termostat problemim oldu.Bu gün şehir içi yol alırken bir anda en kısa zaman da servise gitmem gerektiğini söyleyen uyarı yazısı çıktı bende hemen surtaş aydına geldim(geldim diyorum çünkü hala servisteyim)usta baktı ve termostadın değişmesi lazım dedi fiyat olarak 200tl parça 50tl işçilik olduğunu söyledi tabi servis müdürü sağolsun garantiye sokarız dedi ki benim garati biteli 6 ay oldu, perşembe nasipse alacağım arabayı, gelmişken jant boyamayı da sordum bana katalogdan renk beğenip istediğim renge boyatabileceğimi ve 4 lastik için 250 tl istediklerini söylediler.

Ynt: Termostat sorunu

Gecmis olsun abi... :(
Servis sizi seviyor galiba :)
Bu yuzden ne mutlu size ...

onderak link' Alıntı:
Gecmis olsun abi... :(
Servis sizi seviyor galiba :)
Bu yuzden ne mutlu size ...
Sağolasın,servisteki arkadaşlarla iyi anlaşıyorum şu an servisteyim ve Kuşadası na götürecekler ki 70 km mesafede ada servisten çok memnunum.

Gecmiş olsun Ulaş.

Evet Aydın surtaş servisine ben de gecen hafta geri görüş kameramdaki arızadan dolayı gitmiştim ve gayet memnun kaldım.

Saolsunlar ilgi alaka had safhada. Anında kamerayı degıstırdıler. Onun harıcınde radyonun daha ıyı cekmesı ıcın yıne ufak bı ıslem yaptılar. USB nin yerının degıstırılmesı konusunda istegım oldu.. hay hayy dıyıp onu da yaptılar..

Para pul ıstemez dıyıp  yolladılar.. Arac her ne kadar garantide olsa da çayımı kahvemnı ıcıp ustayla sohbet ederek işimi halletigim ve kapıya kadar ugurlandıgım bi servisimin olması guzel bır sey. teşekkurler tekrar.

Ulaş geçmiş olsun, neyse ki iyi bir servisin var seni üzmeden sorunu hemen halletmişler. Allah beterinden saklasın.

servis sorumlusu serhat mıydı yoksa serkan mı hatırlayamadım benim arka kaliper sesini duyup abi bu sesi istanbulda kimse halletmedi mi diye sitem etmişti. :)

evet surtaş bu konuda bir numara.

GNSpower link' Alıntı:
Ulaş geçmiş olsun, neyse ki iyi bir servisin var seni üzmeden sorunu hemen halletmişler. Allah beterinden saklasın.
Sağolasın Doğan eğer servislik işin olursa (ki inşallah olmaz) aydın veya izmir surtaşa gitmeni tavsiye ederim.

Ulaş geçmiş olsun yeni resmin yüzünden nazara geliyor olabilirsin demedi deme!  005hihih

Tolga KARACA link' Alıntı:
Ulaş geçmiş olsun yeni resmin yüzünden nazara geliyor olabilirsin demedi deme!  005hihih
sağolasın ,valla anlamadım gitti birinin galiba gözü kaldı mangalda yav okadar diyorum kim olursan ol yine gel mangalı beraber yapalım diye :D

geçmiş olsun.Halledildiğine sevindim.

Geri