Tescil bekliyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Okanbee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Okanbee

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Herkese merhaba, astra j 1.4 manuel aracımın tescilini bekliyorum umarım Cumartesi gününe kadar arabayı alabilirim, sizin bilgilerinizden yararlanmak istiyorum aracı teslim alırken nelere dikkat etmeliyim? rodaj ı nasıl yapmamı tavsiye edersiniz kaç km? aracın filtre değişimi ilk servisten önce yapılmalımıdır? Aracı kullanırken dikkat etmem gereken şeyler varmı? Forumda dolaştım birçok bilgiye ulaştım ama kafam da karışmadı değil? Herkese tekrardan selamlar, teşekkürler..

Ynt: Tescil bekliyorum

֖ncelikle aracınız hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsınız inşallah . Aracı teslim alırken ise aracı sipariş verdiğinizdeki şasi numarasıyla araçta yazan numarayı karşılaştırın aynı olmasına dikkat edin . Aracın kopartasını iyice inceleyin ufak zedelenmeler çizikler olabilir . Aracın KM sine dikkat edin bana göre en fazla 30 km de size gelmelidir . Fabrika da test sürüşü ne kadar olabilirki sıfır araç alıyoruz sonuçta . Aldıgınız bayııde mutlaka orjınal halı paspaslarını ve ılk yardım cantası yangın tupunu ısteyın . Mumkunse kaucuk paspas ısteyın sansınıza verebılırler . Aracı bayıden cıkartmadan mutlaka karter korumayı monte ettırın cunku araçlarımız yere çok yakın ve sürtmeler oluyor riske girmeyin . Rodaj konusu içinde şunları söyleyebilirim ; ilk 2000 km ye kadar fazla zorlamayın 2000 den sonra uzun yolda motoru alıstırın yuksek devırlere  ;)

welllcommee

Herkese  thnxx .. İlk 0 km aracım olacak biraz heyecanlıyım :) bu arada istanbulda yaşıyorum fakat aranıza Kıbrıs'tan katılıyorum herkese tekrardan selamlar...

5 sene lefkoşada yaşadım ben :) şuan kıbrıstamısın?

Yok istanbulda yaşıyorum Ankara'da üniversite doktora için istanbul  derken uzak kaldık Kıbrıs'tan maalesef...  :(

welllcommee

hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin nereden aldınız aracı ben istanbulda bulamadım heryer bu ay sonu diyor ve mahsuru yoksa kaça aldınız

Geri