teyp acilmiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan qosmio
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

qosmio

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selamlar,
Arkadaslar arbaya lpg takilirken akuyu sokmusler.
Kontak acikken AS tusu basik vaziyetde teyibi aciyorum.
Onceleri kod haneleri cikiyordu. bikac kere kodu girmeyi denedim olmadi.
simdi ise kod haneleri cikmiyor. 7 SAFE yaziyor.
Bilenler yardimci olursa sevinirim.
Teyibin modeli Car 400
Tesekkurler.

yokmu bilen??
teyibi söküp cd calar takacam yoksa..

boyle bisey kimsenin basina gelmedimi?
teyp kodunu giremiyorum??

- teyp kodu gırilmesi: teyp kapalıyken as dugemsıne basılı tutarak acın 1.2.3.4 tuslarıyla sıfrenızı gırın as tusuna basılı tutun tamam. yanlız 3 den fazla yanlıs gırınce 10 dk teyp acık beklemelısın 4.cüde 30 dk 5.cide 60 artarak gıdıyor..
Car300-Car400-Cdr500 Modelleri Tape Code Girme!
Aşamalı Bir Şekilde "Tape Code" Girme:

1. Kontağınızı açın...

2. Teybiniz kapalıyken AS tuşuna basılı tutun ve basılı tutarken Teybinizi açın...

3. Ekranda 4 Haneli Şifre girmeniz için bir satır belirecektir... İlk haneyi doldurmak için 1. tuşuna istediğiniz sayı gelene kadar basın.

4. ikinci hane için 2 tuşuna istediğiniz sayı gelene kadar basınız.

5. üçüncü hane için, 3 tuşuna istediğiniz sayı gelene kadar basınız.

6. dördüncü hane için 4 tuşuna istediğiniz rakam gelene kadar basınız.

7. "TapeCode"u girdikten sonra, yani ekranda kodunuzun yazdığını gördükten sonra AS tuşuna sinyal sesi gelene kadar basılı tutun

İşlem Tamamdır...

Burak bilgi icin cok tesekkur ederim. Yalniz ben 3 den fazla yanlis girdim. 10 dk teyp acik bekleyip sonra teybi kapatip oylemi deneyeyim?

benım hıc basıma gelmedı 2,3 kere yanlış gırmedım ama forumdan alıntı yaparak yazdım 3den fazla yanliş gırdıysen yukardakı yazılanın aynısını yap 10 dakka acık beklemelısın yazıyor denersen bakalım sonuc ne olucak görelım yazarsın burda tekrar

tamam bi deneyeyim bakalim. cok sagol..

sende sagol ınsallah olur

slm arkadaslar bi problemim var yardımcı olursanız sevinirim car 400 teybi söktüm taktım Kontak acikken AS tusu basik vaziyetde teyibi aciyorum ama safe gitmiyor safenin yanında hiç bi rakam yok ve hiç kod denemeside yapmadım code geçemiyorum ne yaptımsa safe gitmedi yardımlarınız için saolun

Son düzenleme:
saatlerce kontak asık safe olarak bekledım yıne codeye gecmedı sigorta kutusuna baktım atık sigortada yok lütfen yardım tşkler

Geri