Teyp kodu yardım lütfenn..

celaleddin007

Kayıtlı Kullanıcı
06-Ankara
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar teybim kod istiyor gerekli numaralar aşağıda yardımcı olursanız sevinirim..

araç şasi no :W0L000087RZ001596
(94 Vectra A 1.8S)

Teypdeki metale kazılı olan no :PH511FP9101321
(modeli : Philips 22DC511/00)

bunlar bir işine yaramaz senin yapman gereken aracının hangi yetkili servisten çıktığını öğrenmen sonra tel açıp kodu istemen onlarda sana ruhsat fotokoposini faksla göndermeni isteyecekler gönderdikten sonra tekrar ayarıp kodunu alabilirsin ...

aramızda sevisi olan / elektronikçi arkadaşlar var ve bu arkadaşlar code ları bilip/hesaplayabiliyorlar..

calculator pro ları var ama bulamadım bir türlü..yinede teşekkürler..

aramızda sevisi olan / elektronikçi arkadaşlar var ve bu arkadaşlar code ları bilip/hesaplayabiliyorlar..

calculator pro ları var ama bulamadım bir türlü..yinede teşekkürler..

aynen dediğin gibi yapılıyor ama ben bilmiyorum maalesef. ahmet hekimsoy (ahmeth) yada erman gökgöz (skyeye)'a mesaj atarsan cevap alman kuvvetle muhtemel.

eyvallah :good:

teyp üstündeki GM ile başlayan numaraları yazman yeterli bana

teyp üstündeki GM ile başlayan numaraları yazman yeterli bana

Merhaba Opel Corsa c 2004 aracım. Üzerinde Philips car 2004 teybe aux giriş yaparken radyo bozuldu. Bu sebeple orijinal olsun diye sahibinden comdan aynı teypten aldım. Kodu olmadığını söyledi. Bir şekilde hallederim diye düşündüm. Teybin üzerinde bulunan seri numarasının çoğu rakam silinmiş. Sadece demir üzerine yazılmış GM ile başlayan kod var. Teyp kod numarası konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.
GM020431361222

Geri