TİgRA SUNROOF TAMİRİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan glistra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

glistra

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
merhabalar ben yeni üyeyim tigram war sunroof yatakları kırık bulabileceğim bir yer var mı lütfen yardım edin. bu yataklar sunroofta kızakların hareket ettiği yataktır. ikiside kırık antalya da ikamet ediyorum bulabileceğim bir yer yada netten alabileceğim adres bilen warsa lütfen yardım teşekkürler.:kop:

glistra bende de 99 modelı var aynı sıkıntı ayaklarının ıkı taraflı parcası eksık istanbul avrupa yakasında yasıyorum cıkmacılar 700 dıyor fıyatına komple servıslerde ıse parcaları artık uretılmıyormus cozum ıse cıkmacıdan parcayı sokturup tornada yaptırmak kalıyor webasto bu sunroofların uretıcısı orjınal yaptırmak ıstedım 2 yıl garantılı ancak kesıp bıcmek gerekıyormus tavanı su an buldugum cozum tornada yaptırmak ...

sırf sunroof işiyle uğraşan dükkanlar var burda sanayide şipidakçı diyolar.adamlar mercedes bmw dahil ki bunların ki daha sorunludur yapıyorlar.antalyada varmı bilmiyorum ama istanbulda olması lazım ankaraya yolunuz düşerse yapılamıycak birşey değil.

glistra bende de 99 modelı var aynı sıkıntı ayaklarının ıkı taraflı parcası eksık istanbul avrupa yakasında yasıyorum cıkmacılar 700 dıyor fıyatına komple servıslerde ıse parcaları artık uretılmıyormus cozum ıse cıkmacıdan parcayı sokturup tornada yaptırmak kalıyor webasto bu sunroofların uretıcısı orjınal yaptırmak ıstedım 2 yıl garantılı ancak kesıp bıcmek gerekıyormus tavanı su an buldugum cozum tornada yaptırmak ...
Slm 700 TL ye varsa alayım hemen

Geri