Torpidodaki çatlakların onarımı hk.

ethemgok

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba,

1981 model Opel Rekord E1 aracım bulunuyor. aracımın iç döşemelerinde zaman aşımından ötürü yıpranmalar var. torpidodan başlayıp ufak ufak onarım yaptırmayı düşünüyorum. böyle bir uygulama yapan oldu mu hiç ?

sırf bu yüzden deri ve vinil kaplamayı öğrendim

beni maraç 71 model tek kapı rekord c sırf bu yüzden kaplama yapmayı öğrendim sizede bunu öneririm kendiniz yapın nasıl olsa çok güzel yapan olmayacak en azından deneyerek yapın en iyisini yapacaksınız bence

beni maraç 71 model tek kapı rekord c sırf bu yüzden kaplama yapmayı öğrendim sizede bunu öneririm kendiniz yapın nasıl olsa çok güzel yapan olmayacak en azından deneyerek yapın en iyisini yapacaksınız bence

Şu meşhur Rekord C'nin resimlerini göremedik gitti :).

kaplama malzemelerini alabileceğim veya önerebileceğiniz bir yer var mı acaba ?

mesela benim torpidom sert plastik, bundaki çatlakları macun tarzı birşeyle doldurup sonra kaplama yapsam daha sağlıklı olmaz mı ? çatlaklar kaplamanın üzerinden fark edilir gibi duruyor çünkü

Silikon gibi birşeyle doldurup yaptırırsanız tabiki daha iyi olur çünkü çatlaklar üzerini kaplasanızda yürümeye devam eder güneş altında ama çatlakları doldurtup kaplama yaptırırsanız hem uzun ömürlü olur hemde form'u çok daha iyi olur.

Geri