15 Mar 2012 #1 BÜLENT. Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Tem 2011 Mesajlar 12,693 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 48 Siteyi ziyaret et Arkadaslar bugun farkettım torpıdo gozunde kartvızıt koymaya yer varmış daha once farketmişmiydiniz..?
Arkadaslar bugun farkettım torpıdo gozunde kartvızıt koymaya yer varmış daha once farketmişmiydiniz..?
15 Mar 2012 #2 Bye_Bye Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Tem 2014 Mesajlar 10,152 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 42 Siteyi ziyaret et Ynt: Torpidodaki kartvizitlik... evet çok ince bir detay bozuk para koyma yerini keşfettiğimde görmüştüm ben de kartvizitler için ideal aslında
Ynt: Torpidodaki kartvizitlik... evet çok ince bir detay bozuk para koyma yerini keşfettiğimde görmüştüm ben de kartvizitler için ideal aslında
15 Mar 2012 #3 GNSpower Kayıtlı Kullanıcı 34-İstanbul Katılım 3 Eki 2011 Mesajlar 12,968 Tepkime puanı 0 Puanları 36 Yaş 43 Siteyi ziyaret et Ynt: Torpidodaki kartvizitlik... Oraya süper Shell'in kartı koyulur.
15 Mar 2012 #4 A astraowner Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Ocak 2011 Mesajlar 3,338 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Siteyi ziyaret et Ynt: Torpidodaki kartvizitlik... Bozuk para yeri kullanilamiyor (torpidoyu kapatinca dokuluyor) ama bu daha iyi kullanilir heralde
Ynt: Torpidodaki kartvizitlik... Bozuk para yeri kullanilamiyor (torpidoyu kapatinca dokuluyor) ama bu daha iyi kullanilir heralde
15 Mar 2012 #5 O onder12 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Ocak 2012 Mesajlar 192 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 32 Siteyi ziyaret et Ynt: Torpidodaki kartvizitlik... fark etmemiştim vallahi araba servisten çıksın hemen bakıcam. çok seviyorum böyle küçük detayları
Ynt: Torpidodaki kartvizitlik... fark etmemiştim vallahi araba servisten çıksın hemen bakıcam. çok seviyorum böyle küçük detayları