trafikte birbirini gören opelim.net üyeleri varmı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aga78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aga78

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
evet arkadaşlar ben çok merak ediyorum burdan resimlerinden tanıdıgı bi aracı trafikte gören varmı aranızda şimdi diyeceksinizki nerden çıktı
yaw bütün opel kullanıcılarına yol vermekten bıktım valla hassasiyet gösteriyorum ama bişekilde arkadaşımızdır diye:)

Bizim memlekette çok az var opelim.netli bitek okuldan bi arakdaşım war başkada kimseyi görme şansım yok

bende yolda görüyorum gibi oluyo sonra bişide diyemiyorum.kısaca dumur vaziyette 5 dakika onu düşünüyorum

ben ilkerceyi ve milepoyu tandoğanda,mahoni'nin arabasını içinde kendisi yoktu ankamall'da görmüştüm...

abi sorma ya aynı nezaketi ben de yapıyorum Ankarada.Özellikle Opel sürenlere bakıyorum hatta belki tanıdık çıkar diye.

To_death_corsa ben bi bu arkadaşı gördüm oda bagajdaki cellat resminden tanıdım altunizadede

Madem öyle karar alalım...

İnanın dostlar hepimiz için aynı şüpheler vardır.. bir önerim var ne dersiniz araçların arka camlarına Nicklerimizi yazılım mı ?

gerçi benim aracı görseniz tanırsınız.. arka camda www.csoftcomputer.com yazıyor çağrışım yapabilir..

bende bırkac arkadasın arabasını benzetiyorum ama biraz dikkatli baktımmı yanlış anlaşılıyor.
daha once yapıldımı bilmiyorum ama stikır (opelim.net )diye varmı?
varsa ben arabama yapıştırmak isterim böylece birbirimizi tanımamız daha kolay olur

exilegs' Alıntı:
ben ilkerceyi ve milepoyu tandoğanda,mahoni'nin arabasını içinde kendisi yoktu ankamall'da görmüştüm...

bende seni görmüştüm:)

Geri