Trakya'dan selam

koray5511

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
3 ay önce edirne kırklareli istikametine giderken yolda çalışma olmasına ragmen yol sorununu uyaran herhangi bi işaret levha ısık olmadıgı için bi gecede kaza yapan 3 aracatan biriydim.aracım golftu.yasadıgım maduriyetin üstüne birde kasko kabusu basladıki beni ve ailemi en çok üzen bu olay oldu.tutanaklarda 8/8 kusurum olmamasına ragmen 103 günde paramı alabildim ve bu süre içinde biçok arabaya arasında gidip geldim.yaklasık 1 ay önce tesadüfen astrayla tanıstım ve o an kararım kesinleşti.gecen hafta 1.4t cosmo+sunroof artık bende aranızdayım.aracım hergün 60km yapıyor babaeski-lüleburgaz,lüleburgaz-babaeski suan hesaplamalarıma göre 29-31 kurus yakıyor.yüzde 80 sehir dısı cc kullanımla bu verileri yakalıyorum.herkese selamlar

Ynt: Trakya'dan selam

welllcommee allah kazasız belasız surusler nasıp etsın... km yaptıkca bıraz daha dusucektır.

Hayırlı olsun

welllcommee

Hoşgeldiniz....

Keyifli forumlar.....

Aracınız hayırlı olsun.....

welllcommee

aracınızda hayırlı olsun

kaza içinde ayrıca geçmiş olsun

welllcommee hayırlı olsun.Ayrıca çok geçmiş olsun.Bu ihmalkarlıklar yüzünden çok insanın canı yandı.Neyse ki siz ucuz atlatmışsınız.

Geçmiş olsun ve hayırlı olsun. Veriler güzel. Artık bu bölgedeki şehirler arası yollarımız gayet iyi  dancee

welllcommee

Aramıza hoşgeldiniz, keyifli forumlar dilerim. Allah beterinden saklasın ve tekrarını yaşatmasın böyle kazaların.

Geri