Triger kayişi yardimi

vectra_c_481

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
merhaba arkadaşlar aracımı yeni aldım 2004 vectra c 86000 km de triger leri kaç km değişiyor bunların yardımcı olurmusunuz ve değişip değişmedigini nasıl anlarız.

kayısa bakar ustalar çatlak vs. varmı diye. bu arada aracınızı 2. aldınız galib. eger eski sahibinin ne zaman triger değiştiğini bilmiyorsanız benim fikrim kayısı değiştirin yada iyi bir ustaya detaylı bir şekilde incelettirin. malum triger sorunu baya bir başağrıtıyor. genellikle 30000-50000 km arasında değişir tirger ancak ben 5-6 yıl gibi bir sürede de bu kmler yapılmadıgı halde değiştirilmesi taraftarıyım.

Son düzenleme:
arabanız hayırlı olsun triger kayışı 60.000 km veya 4 senede bir değişir kafanızın rahat olması açısından değiştirmenizi tavsiye ederim

benzinlide 75.000 dizelde 90.000

Vectra C de Diesel Motorlar Z19DT,Z19DTH,Y30DT,Z30DT 150.000 KM / 10 Sene

yanlis hatirlamiyorsam 2003 den sonraki Modelli Araclar 90.000 km/ 6Sene

2.0/2,2 Diesel araclarda Zincir mevcuttur

aracım 85 binde ve eski sahibi değişip değiştirmedigini hatırlmıyor vebenim aracım 1.6 benzinli ustaya sordum 90 bin dedi ama sanayı ustası servise sorma vaktım olmadı 60 bın olsa diyorum bu kilometreye kadar zaten gelmez değişmiştir 90 binse ben değiştirecegim artık.

herkese teşekkürler cevapları için ama bu demektirki değiştireyim ve volan dişlisini yemeyelim arada extra masraffff

Değiştir gitsin, en azından ne zaman değiştiğini kesin bilirsin. Allah korusun koparıp daha da iş çıkarmaktan iyidir. Şahsen ben öyle yaptım.

Geri