Merhabalar herkese iyi forumlar arkadaşlar 2008 vectra c aracımın trigierini 5 bin km önce yani aracım 98 bindeyken işin ehli demeli miyim bilmiyorum ama ustanın birine değiştirttim usta dişlilerin arasına kilidi takmadan sente ayarını yapıp kayışı taktı devri daim kayış set olarak degişti gm marka daha sonra araçla 500 km yol yaptım ama araç durdugu yerde çalışırken sallıyordu ve yakıt anormalleşti bende aracı geri götürüp bir kontrol ettirdim usta efendi kayışı söktü ve avans için takılan kilidi 1 saatte yerine takarak aracı avansına getirip ayarını tamamladı yüzüme bakıp yav yarım diş sente kaçmış dedi canımı öyle sıktıki anlatamam şimdi gelelim asıl meseleye aracım şu an 104 binde ve trigerin oldugu yerde rolantide çalışırken bir hırıltı gelmeye başladı aynı usta ya gittim ustam kayış gerginmi acaba bu ses neden diyince hayır triger bilyesi otomatik ayarlıyor gerginligini 2005 kadar olanları biz elle ayarlıyoruz seninki normal kardeşim sen şarj dinamosu bilyasına baktır dedi velasıl v kayışı söküp dinledik ses gelmedi bende şarj dinamosu bilyasını degiştirdim netice hırıltı devam başka 2 ustaya dinlettim sesi bana senin triger kayışını biraz gergin takmışlar ses ondan kayış alışırsa geçer falan fistan zararı yok gibi laflar ya arkadaşlar kafayı siyıracam acaba set halinde gelen tirger gergi bilyasımı bozuldu bi yardım ederseniz...kafam allak bullak
oldu unutmadan hırıltı rolantide çalışırken abartılmayacak şekilde duyuluyor az gaza bastıgımda kesiyor...
oldu unutmadan hırıltı rolantide çalışırken abartılmayacak şekilde duyuluyor az gaza bastıgımda kesiyor...
Son düzenleme: