Tühhh beee....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan csoft
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

csoft

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
www.csoftcomputer.com
Arkadaşlarr kahroldum....

2004 Astra G NJOY'a yağmur sensörü takılamıyor Silecek motorunu çalıştıran beyne, takacağımız modül uyum sağlamıyormuş, hatta hiç bir modül uyum sağlamıyormuş...

o beynin sensörlü olanını al abi olmassa xenon u yaparsın ama merceksiz ise yapma.

Cumhur ne gerek var şimdi yağmur sensörü falan bi sürü masraf açacan yine başına ...

Geşmiş olsun.

Oksijen sensörü için diğerini değiştirdin. Bunuda yağmur sensörü için değiştirmeye kalkmayasın.ALLAH ın bizlere bahşettiği sensörleri kulan yeter.Bunun için üzülmene gerk yok derim .:alkis: :good:

olsaydı ıyı olurdu.. bende var cok guzel yanı hosuma gıdıyor

astrammm' Alıntı:
olsaydı ıyı olurdu.. bende var cok guzel yanı hosuma gıdıyor
elegancelere oluyomu ki o kardeş araç 2001 model nb bilgi verirsen sevinirim

Sen varyaaa...

kurt.ibrahim' Alıntı:
Geşmiş olsun.

Oksijen sensörü için diğerini değiştirdin. Bunuda yağmur sensörü için değiştirmeye kalkmayasın.ALLAH ın bizlere bahşettiği sensörleri kulan yeter.Bunun için üzülmene gerk yok derim .:alkis: :good:

Yıkıldım gülmekten baba, bir takibine, iki beni analiz etmene harika mesajdı çok güldürdün beni Allah da seni güldürsün...:alkis: :alkis: :alkis:

Ölçüm yaptılar...

fastest89' Alıntı:
elegancelere oluyomu ki o kardeş araç 2001 model nb bilgi verirsen sevinirim

Cenmaxx teknik servisi ile şu benim sensörcü Uğur usta bir takım ölçümler yaptılar sonuç negatif çıkınca yapamadık edindiğim bilgi şu ki bazı opellerde sorun olmuyormuş ama bazı dan kasıt ne inan bilmiyorum...

Geri